Η επιστροφή του Σάββα, η τρόικα και το... "παριζιάνικο τριήμερο" - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Η επιστροφή του Σάββα, η τρόικα και το… “παριζιάνικο τριήμερο”

Πλήρης επιβεβαίωση του karfitsa.gr

Tsitouridis

Εδώ και αρκετό καιρό η εφημερίδα Karfitsa και το karfitsa.gr μέσα από συνεχή δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαναδραστηριοποίηση του πρώην βουλευτή και υπουργού, και στενού συνομιλητή του Κώστα Καραμανλή Σάββα Τσιτουρίδη.

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον Κιλκισιώτη πολιτικό, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης της “Πολιτείας 2021” της οποίας είναι επικεφαλής σχολιάζει τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όταν για μια προκαταρκτική εξέταση της προόδου εκτέλεσης του Μνημονίου πηγαίνουν στο Παρίσι υπουργοί, πρωθυπουργικοί σύμβουλοι και θεσμικά αναρμόδια κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ(!) για να «εξεταστούν» από υπαλλήλους διεθνών οργανισμών, τότε η θέση και η αξιοπιστία της χώρας δεν ενισχύονται. Ούτε η «κανονική» εξέταση αποτρέπεται. Θα γίνει κανονικά στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Μέχρι τότε, οι έλληνες καλούνται να πληρώσουν επιπλέον τη δαπάνη του παριζιάνικου τριημέρου».

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η “Κ” αυτό το διάστημα ο Τσιτουρίδης επιστρέφει στις Βρυξέλλες, όπου εργάζεται και ολοκληρώνει το βιβλίο του με θέμα τη γεωργία. Οι παρεμβάσεις του αναμένεται να αυξηθούν με το νέο έτος όταν και αυτό θα ολοκληρωθεί.

Β. Στολ. 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ