Η ΕΡΤ καλεί τους υποψήφιους της ΝΔ σε debate- Θα δείξει κάποιον ψηλότερο; - Karfitsa.gr
Πολιτική

Η ΕΡΤ καλεί τους υποψήφιους της ΝΔ σε debate- Θα δείξει κάποιον ψηλότερο;

debate_wp

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρουν ότι έλαβαν πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναφέρουν ότι δεν είναι αρνητικοί, αλλά είναι θέμα που θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων, αλλά και στην ΚΕΦΕ και να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο αυτή η τηλεμαχία ή και άλλες.

Υπενθυμίζουν παράλληλα ότι η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι να διεξαχθούν δύο ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως και συνδιάσκεψη με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Συνεργάτες και του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν ότι έλαβαν την πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ και απάντησαν αμέσως θετικά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Μένει να δούμε πότε θα διεξαχθεί η τηλεμαχία στη δημόσια τηλεόραση και αν σε αυτήν θα υπάρξουν… σκηνοθετικά ζητήματα με το ύψος των τεσσάρων υποψηφίων.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ