"Η Ημέρα της κρίσης για τους Έλληνες... πλησιάζει" - Karfitsa.gr
Karfitsomata Διεθνή

“Η Ημέρα της κρίσης για τους Έλληνες… πλησιάζει”

Νέο... παραλήρημα γνωστού ανθέλληνα

borisjohnson

Ο ανθέλλην δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, και πουλέν του Ντέιβιντ Κάμερον με άρθρο στη βρετανική Telegraph για την Ελλάδα υποστηρίζει ότι «Πλησιάζει η οδυνηρή ημέρα της κρίσης για τους Έλληνες».

Επικαλούμενος τις «πολιτικές του γνώσεις» άλλα και τις βαθυστόχαστες του αναλύσεις λέει:

« (Οι Έλληνες) Έχουν την αίσθηση της επικείμενης καταστροφής – έτσι μου είπαν. Βέβαια, αν πάει κανείς στις Κυκλάδες θα καταλάβει πως οι Έλληνες δεν χρειάζεται να μας ζηλεύουν. Μοιάζει με παράδεισο γεμάτο με ταβέρνες και ρετσίνα. Με ελικόπτερα που πηγαινοφέρνουν Έλληνες κροίσους, με όμορφα κορίτσια και Playboys και με μια ατέλειωτη πομπή αεροπλάνων που φέρνουν τουρίστες που έχουν την ατυχία να ζουν σε λιγότερο ηλιόλουστες περιοχές του κόσμου.

Τι πήγε λάθος;

Και συνεχίζει ο Τζόνσον με το φλεγματικό του στυλ: «Για όνομα του Θεού, αυτή είναι η Ελλάδα: η κύρια πηγή του ευρωπαϊκού πολιτισμού και της δημοκρατίας. Εκεί όπου ο Φοίβος άνθισε και η Δήλος ξεπήδησε. Τι μπορεί να έχει πάει στραβά.

Μάλιστα. ο Τζόνσον αναφέρει πως οι Έλληνες υποφέρουν από τις κακουχίες και βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατάρρευση των τραπεζών τους και η προοπτική να επιστρέψουν στη δραχμή, θα ήταν τρομερά δύσκολη και επώδυνη. «Έτσι, μπορούν να βρουν τους εαυτούς τους πιο κοντά στη Μόσχα και τον Πούτιν, κάτι που θα έχει ολέθριες επιπτώσεις. Η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να συμβεί».

Και η λύση για τον «αποκαλούμενο και «κλόουν του Λονδίνου»: «Με μια λέξη να γίνουν λιγότερο Έλληνες και να μετατραπούν, λίγο, σε Γερμανοί. Την Κυριακή το πρωί, περπατώντας κάτω από τον ήλιο της Δήλου, θυμήθηκε τη Δηλιακή Συμμαχία που εξελίχθηκε από μια αδελφότητα των κυρίαρχων κρατών σε αθηναϊκή αυτοκρατορία. Σήμερα είναι η Ευρωζώνη που γίνεται μια αυτοκρατορία και η Γερμανία ένας ημι-απρόθυμος ηγεμόνας. Επιπλέον ( οι Έλληνες), θα πρέπει να μάθουν και ψηφίζουν».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ