Η -κατά το Focus- αποχώρηση Κουβέλη - Karfitsa.gr
Πολιτική

Η -κατά το Focus- αποχώρηση Κουβέλη

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την τρικομματική κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιχειρεί να αναλύσει το Focus. «Είναι πολύ πιο βαθείς από την ΕΡΤ» αναφέρει.

Focus_Logo_webΤους λόγους για τους οποίους  αποχώρησε από την τρικομματική κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιχειρεί να αναλύσει το Focus. «Είναι πολύ πιο βαθείς από την ΕΡΤ» αναφέρει.

Κάνοντας εκτενή αναφορά στην πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα το τελευταίο δεκαπενθήμερο, το γερμανικό περιοδικό αποφαίνεται πως οι λόγοι αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από τον κυβερνητκό συνασπισμό «είναι πολύ πιο βαθείς από την ΕΡΤ» και αφορούν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «μια πολιτική και οικονομική άβυσσο».

«Πριν από μερικά χρόνια οι Ρώσοι έδιναν 5 δισ. για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Ξαφνικά έκαναν πίσω για το 1 δισ… Οι Ρώσοι εξέλαβαν σαν προσβολή την προτεραιότητα που έδωσε ο Σαμαράς για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΣΦΑ στην κρατική εταιρεία του Αζερμπαϊτζάν αποκλείοντας την Gazprom. Εξάλλου δεν ήταν διατεθειμένοι να δεχθούν τα βουνά από τους απλήρωτους λογαριασμούς των μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων στη ΔΕΠΑ» γράφει.

Συνέχεια στο paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ