Η κοπή πίτας, το φλουρί και τα... έργα - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Η κοπή πίτας, το φλουρί και τα… έργα

ΙΓΝΑΤΙΟΣ

«Κανένα έργο δεν γίνεται καλύτερο επειδή το έκανε ένας κομματικός δήμαρχος. Το έργο είναι καλό, αν το έκανε ένας άξιος δήμαρχος. Εγώ νοιώθω τυχερός και δικαιωμένος που το χρώμα του δικού μας συνδυασμού δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Δεν ανήκε πριν, δεν ανήκει τώρα, δε θα ανήκει ποτέ. Και αυτό το εγγυώμαι προσωπικά ως δήμαρχος» τόνισε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

—-

H παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ -που διοικεί το δήμο Πυλαίας Χορτιάτη- με επικεφαλής τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη έκοψε την πίτα της με όλους παρόντες. Σε μια όμορφη τελετή στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος, με αφορμή το νέο χρόνο αλλά και τη χάραξη του νέου σχεδιασμού της παράταξης, που συμπλήρωσε πια θητεία 5 χρόνων στη διοίκηση του νεοσύστατου δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. «Χαίρομαι πολύ που σας βλέπω όλους παρόντες στο προσκλητήριο της παράταξής μας. Η ”ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ” είναι εδώ. Με τα ίδια ωραία ιδανικά. Με τους ίδιους ωραίους ανθρώπους. Με μια σχέση που μας ένωσε το 2010 και θα κρατήσει για πάντα», σημείωσε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και επικεφαλής της παράταξης Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Επισήμανε με νόημα ότι η αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώματα και δεν πρέπει να υπηρετεί κομματικές πολιτικές.

«Κανένα έργο δεν γίνεται καλύτερο επειδή το έκανε ένας κομματικός δήμαρχος. Το έργο είναι καλό, αν το έκανε ένας άξιος δήμαρχος. Εγώ νοιώθω τυχερός και δικαιωμένος που το χρώμα του δικού μας συνδυασμού δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Δεν ανήκε πριν, δεν ανήκει τώρα, δε θα ανήκει ποτέ. Και αυτό το εγγυώμαι προσωπικά ως δήμαρχος», σημείωσε. Στη συνέχεια παρουσίασε τους πέντε άξονες που ακολούθησε η διοίκηση του δήμου.

1. «Νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι επίσημες εκθέσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, ότι ο δήμος μας ανήκει στους «υγιείς οικονομικά» δήμους. Μάλιστα μόλις πρόσφατα πήραμε και πάλι άριστα στον κατασταλτικό έλεγχο που έγινε για τη χρονιά του 2011.
2. Είμαστε ο πιο καθαρός δήμος του νομού χάρη και στην εξαιρετική λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου ”15195”.
3. Υλοποιήσαμε πάνω από 360 έργα και δράσεις σε όλο το δήμο που τα δέχονται οι δημότες μας.
4. Διαθέτουμε ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στους πολίτες, τους οποίους μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια.
5. Ανοίξαμε μία μεγάλη αγκαλιά για τους αδύναμους συμπολίτες μας με τα κοινωνικά μας προγράμματα, σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης.

Όσο για το μέλλον ο κ. Καϊτεζίδης σημείωσε με νόημα: «Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά θα συνεχίσει να μας οδηγεί. Οι δημότες μας θα είναι πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας» τόνισε, ενώ κάλεσε τους συμβούλους να είναι δίπλα του σε όλη τη θητεία. «Θέλω να είστε δίπλα μου, ενεργοί και με ρόλο. Όλα τα μέλη της ομάδας και όχι μόνο οι αιρετοί. Δώσαμε ρόλο σε όποιους μπορούσαμε. Και θα αναθέσουμε και σε άλλους», σημείωσε. Στη συνέχεια ο κ. Καϊτεζίδης έκοψε τη βασιλόπιτα της παράταξης, με τους τυχερούς της βραδιάς να είναι ο Αθανάσιος Νικόλτσιος, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Εξοχής και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Γιαννούδη, στα κομμάτια των οποίων έπεσε το φλουρί με τα συμβολικά δώρα.ΙΓΝΑΤΙΟΣ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ