Η Λαϊκή Ενότητα στους δρόμους κατά του... ΣΥΡΙΖΑ! - Karfitsa.gr
Πολιτική

Η Λαϊκή Ενότητα στους δρόμους κατά του… ΣΥΡΙΖΑ!

Εξορμήσεις και παρεμβάσεις για το ασφαλιστικό εναντίον πρ. συντρόφων...

laiki-enotita-2-1

Σειρά εξορμήσεων και παρεμβάσεων για την ενημέρωση και ενεργοποίηση του κόσμου ενάντια στο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης πραγματοποιεί η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποίησε παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ στην Αριστοτέλους. Στη συνέχεια μαζί με μέλη και φίλους της ΛΑΕ συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που οργάνωσαν οι σύλλογοι των νέων επιστημόνων της πόλης.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποίησε παρεμβάσεις και μίλησε με κόσμο στον ΟΑΕΕ και στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης στην Κωλέττη, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ της πύλης Αξιού. Η εξόρμηση της Λαϊκής Ενότητας ολοκληρώθηκε στον ΟΑΕΔ Δωδεκανήσου όπου τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας συνομίλησαν με ανέργους αναδεικνύοντας τη κρισιμότητα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου για τους ανέργους αλλά και για τους μερικά εργαζόμενους. Η επιλογή της μνημονιακής κυβέρνησης να μετατρέψει το ασφαλιστικό σύστημα από δημόσιο αναδιανεμητικό σε ιδιωτικό κεφαλοποιητικό εξατομικεύει πλήρως την ασφάλιση και τη προοπτική αξιοπρεπούς σύνταξης αποκλείοντας τη μεγάλη πλειοψηφία της νεολαίας που λιμνάζει στην ανεργία ή στη μερική απασχόληση.

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στα κεντρικά κτήρια του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ