Η μεγάλη μέρα του Παναθηναϊκού - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Η μεγάλη μέρα του Παναθηναϊκού

Κρίσιμο ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου για την ανάληψη της ΠΑΕ

tryfulli

Η καρδιά του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού χτυπάει σήμερα το πρωί στα βόρεια προάστια της Αττικής, εκεί όπου θα γίνει το –πιθανώς- ιστορικής σημασίας ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Τριφυλλιού περιμένει τα ευχάριστα νέα, δηλαδή τη συμφωνία των δύο για την ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ από τον Γιαννακόπουλο.

Πέντε ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ, ο Γιαννακόπουλος θα ανοίξει τα χαρτιά του, αναλύοντας στον Αλαφούζο την πρότασή του. Μια πρόταση που κατά τα δικά του λεγόμενα –στην εφημερίδα LiveSport την περασμένη Κυριακή- αλλά και κατά πως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αφορά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ, με τον ίδιο να είναι αποφασισμένος να επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιαννακόπουλος έχει δείξει πρόθεση να ρίξει πολλά χρήματα –μαζί με τον συμπαίκτη του από το εξωτερικό- προκειμένου να κάνει ξανά τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή. Το ζήτημα είναι εάν θα εμμείνει στη θέση του ότι δεν θα αναλάβει τα χρέη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα προκύψει ένας δισεπίλυτος γρίφος και δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει η αλλαγή σκυτάλης.

Όλα ουσιαστικά εξαρτώνται από τον Γιαννακόπουλο. Μπορεί να «καθαρίσει» την ιστορία και να γυρίσει σελίδα στον Παναθηναϊκό μέσα σε λίγα λεπτά, κάνοντας τους οπαδούς του Τριφυλλιού να χαμογελάσουν.

pamesports.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ