"Η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συναίνεση σε μια κυβέρνηση επικίνδυνη" - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

«Η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συναίνεση σε μια κυβέρνηση επικίνδυνη»

Για τις εσωκομματικές εκλογές ο κ.Τζιτζικώστας δήλωσε ότι...

tzitzikwstas

«Η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συναίνεση σε μια κυβέρνηση επικίνδυνη γιατί δεν είναι συναίνεση, είναι συνενοχή», ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι «η ΝΔ δεν μπορεί να συμπράξει με ανθρώπους οι οποίοι έχουν βαθιές ιδεοληψίες, ανικανότητα και το αποδεικνύουν καθημερινά, και όχι μόνο στα θέματα της οικονομίας» αλλά και στα εθνικά θέματα.

Όπως είπε είναι «πολύ πιο επικίνδυνο να παραμένει μια τέτοια κυβέρνηση από το να πάμε σε εκλογές και να απαλλαγεί η χώρα από αυτή την κυβέρνηση». Άφησε, ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής σε μια εθνική κυβέρνηση χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα και κάποιους από τους υπουργούς.

Σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές ο κ. Τζιτζικώστας είπε πως εγγυάται προσωπικά ότι δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος διάσπασης στη ΝΔ, ενώ τόνισε ότι «θα εκπλαγούν πολλοί» καθώς «η συμμετοχή θα είναι μαζική».

Ο κ. Τζιτζικώστας κατηγόρησε τον κ. Μεϊμαράκη ότι «έχει επιλέξει να απαιτήσει την ψήφο των Νεοδημοκρατών και όχι να την διεκδικήσει. Δεν έχει βγει να μιλήσει για κανένα θέμα». Παράλληλα, είπε ότι «πριν από τις εκλογές έταζε θέση αντιπροέδρου στον κ. Τσίπρα».

Πηγή:enikos.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ