Η ΝΕΡΙΤ, ο Μπακατσέλος, ο Ψυχάρης και η... Περσεφόνη! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Media

Η ΝΕΡΙΤ, ο Μπακατσέλος, ο Ψυχάρης και η… Περσεφόνη!

Ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες

stountio-psifiaki-tileorasi-ert-dimosia-mme copy

Της Μαρίας Βλάχου  / [email protected]

       Με ρεπορτάζ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας «άνοιξε» το δελτίο της η Tv100 και συνέχισε με την αποκάλυψη της Περσεφόνης στο μωσαϊκό στον τύμβο Καστά.

       Πάνω κάτω 5.000,00 € πλέον ΦΠΑ θα κοστίσει η ζωντανή μετάδοση από την TV 100, του Διεθνούς Νυκτερινού Ημιμαραθωνίου και η διεξαγωγή των τελικών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη και συνδιοργανώνεται από το δήμο Θεσσαλονίκης.

       Το σημαντικό για την πόλη αθλητικό γεγονός θα παρουσιάσουν σε απευθείας σύνδεση οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Βένης και Βίκυ Δήμου.

       Συνεδρίασε το νέο δ.σ της ΔΕΠΘΕ…

       Στην συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η πρόσληψη για δύο μήνες ενός ηχολήπτη για τις ανάγκες του προγράμματος της TV100, σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος και για το χρονικό διάστημα 17 Οκτωβρίου 2014 έως 16 Δεκεμβρίου 2014.

       Ακόμη ορίστηκαν οι επιτροπές της ΔΕΠΘΕ για την αξιολόγηση προμηθειών, παραλαβή προμηθειών και απόσυρση υλικού.

       Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 59 δημοσιογράφων που κατάφεραν αφού πέρασαν και από τις τρεις φάσεις του διαγωνισμού, να προσληφθούν στη ΝΕΡΙΤ της Αθήνας.

       Η πλειοψηφία τους είναι πρώην εργαζόμενοι στη δημόσια τηλεόραση πριν πέσει «μαύρο»…

       Μέσα στη βδομάδα οι συγκεκριμένοι θα κληθούν από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της ΝΕΡΙΤ να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, σύμφωνα με την Προκήρυξη και τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης εντός του χρονικού διαστήματος που θα ορισθεί.

       Το μισθολογικό καθεστώς και οι όροι της σύμβασης εργασίας θα είναι με βάση όσα προβλέπονται από τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικού της ΝΕΡΙΤ.

       Στη Θεσσαλονίκη πάλι μία «παγωμάρα» στους δημοσιογράφους μετά τις συνεντεύξεις και τους επιτυχόντες υπάρχει…

       Ακούγεται ότι ψάχνουν να βρουν τα πτυχία όσων είναι σε διευθυντικές θέσεις στη ΝΕΡΙΤ και δεν τα βρίσκουν…

       Τo δικό τους site δημιούργησαν και οι εργαζόμενοι στον «Αγγελιοφόρο».

       Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους έκαναν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η δημοσιογράφος του Αθήνα 9,84 -η εκπομπή της αναμεταδίδεται από τον Fm100 και στη Θεσσαλονίκη- και παρουσιάστρια εκπομπής στο κανάλι Action 24 Τζίνα Μοσχολιού στην παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού. Οι δυο τους πιασμένοι αγκαζέ και ντυμένοι απλά τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων…

       Τον πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστο Παναγιωτόπουλο ευχαρίστησε από καρδιάς και μέσω Facebook, η δημοσιογράφος και πολιτική συντάκτρια του σταθμού Ράνια Τζίμα για τις ευκαιρίες και τη στήριξη που της έδωσε ο πρώην ισχυρός άντρας του μεγάλου καναλιού γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ήταν ο άνθρωπος που ενέπνευσε όλους μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ότι ήταν αυτός που κράτησε το τιμόνι σε μεγάλες φουρτούνες…».

       Άλλωστε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ήταν αυτός που μετά την παραίτηση της Μαρίας Σπυράκη λόγω της υποψηφιότητάς της στις ευρωεκλογές πίστεψε στην νεαρή δημοσιογράφο και την πρότεινε για να καλύπτει το κυβερνητικό ρεπορτάζ και όπως φαίνεται η ίδια δεν αποδείχτηκε αχάριστη…

       Τώρα, όσον αφορά στον πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega ακούγεται ότι θα βρει τηλεοπτική στέγη στη ΝΕΡΙΤ…

       Τα ακίνητα που διαθέτει στη Θεσσαλονίκη προσπαθεί να νοικιάσει το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Πρόκειται για τρία ακίνητα στο κέντρο της πόλης…

       Την ίδια στιγμή, το ταμείο οργανώνει εξορμήσεις συνεργείου σε κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες της περιφέρειας μπας και εισπράξει το αγγελιόσημο…

       Το πρόγραμμα χρηματοδότησης εκδοτικού συγκροτήματος της «Μακεδονίας» ξεφυλλίζουν στην ΕΣΗΕΜ-Θ για να διαπιστώσουν αν περιλαμβάνει και τα «Σπορ του Βορρά».

       Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η εργοδοσία ζητά την απομάκρυνση 10 εργαζομένων από την εφημερίδα…

       Για τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα τα συνδικαλιστικά σωματεία κήρυξαν απεργία σε όλα τα ενημερωτικά μέσα της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος, βλ εφημερίδα «Αγγελιοφόρος», agelioforos.gr, διεκδικώντας την καταβολή μισθών στα μέλη τους.

  Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΜ-Θ σημειώνει ότι «ο εκδότης Αλέξανδρος Μπακατσέλος, από κοινού με τους άλλους δύο συνεταίρους του, Σταύρο Ψυχάρη και Γεώργιο Μπόμπολα, δε δείχνει την παραμικρή προθυμία να ανταποκριθεί στις συμβατικές υποχρεώσεις του, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται διαρκώς οφειλές δεδουλευμένων και να καταστρατηγούνται έγγραφες δεσμεύσεις της εταιρίας».

       Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στον «Αγγελιοφόρο» υπέβαλε την παραίτησή του.

       Με έγγραφο του με ημερομηνία 29 Σεπτεμβρίου ο δήμος Θεσσαλονίκης ζητά από την ΕΣΗΕΜ-Θ να προτείνει εκπρόσωπό της για την συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης των δημοτών μέχρι και τις… 6 Οκτωβρίου! Το θέμα ήρθε στη δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ μόλις… χθες.

       H Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) αρχίζει δημοπρασία για την εκχώρηση 430 ονομάτων χώρου με κατάληξη .gr, το μεταβλητό πεδίο των οποίων αποτελεί λέξη κλειδί στο διαδίκτυο. Η αναλυτική λίστα των ονομάτων χώρου που θα δημοπρατηθούν έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ