Η Ντόρα Μπακογιάννη μπαίνει... μπροστά για το προσφυγικό! - Karfitsa.gr
Πολιτική

Η Ντόρα Μπακογιάννη μπαίνει… μπροστά για το προσφυγικό!

Η ΝΔ αναλαμβάνει διπλωματικές πρωτοβουλίες...

mpakogianni

Να αναλάβει διπλωματικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα για το προσφυγικό και την εφαρμογή της συνθήκης του Δουβλίνου ετοιμάζεται η Νέα Δημοκρατία, όπως προανήγγειλε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η συντονίστρια Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Ν.Δ. δήλωσε ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία, τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σχετικά με την εφαρμογή της Συνθήκης του Δουβλίνου και της επιστροφής δεκάδων χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα, παρά τις αδυναμίες και τα λάθη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχει πράξει με το παραπάνω το καθήκον της και έχει σηκώσει δυσανάλογο βάρος σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες», τόνισε η «γαλάζια» βουλευτής, καλώντας τον πρωθυπουργό να συνειδητοποιήσει άμεσα το μέγεθος του κινδύνου και να θέσει πρώτος το θέμα ψηλά στις προτεραιότητές του.

«Τον καλούμε  να κινητοποιήσει άμεσα το σύνολο της ελληνικής διπλωματίας και να καταστήσει σαφές σε όλους ότι τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας τείνουν να ξεπεραστούν. Η Νέα Δημοκρατία θα αναλάβει διπλωματικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε να καταστήσει αυτή τη θέση σαφή σε συμμάχους και εταίρους» κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ