"Η πολιτεία αρωγός του ερασιτεχνικού αθλητισμού" - Karfitsa.gr
Αθλητικά

“Η πολιτεία αρωγός του ερασιτεχνικού αθλητισμού”

O υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων μιλώντας για τον αθλητισμός τόνισε ότι...

kontonisΟ ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ο πυλώνας του αθλητισμού στην Ελλάδα και μέλημα της αθλητικής ηγεσίας είναι να ενισχυθούν τα σωματεία και οι άνθρωποι που εργάζονται στη βάση του αθλητισμού παντιοτρόπως, τόσο με χρήματα, όσο και με υποδομές. Αυτό μεταξύ άλλων τόνισε ο ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως είπε ο κ Κοντονής θα βρίσκεται κοντά σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό και μάλιστα θα δώσει το «παρών» το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του στίβου και θα συμπαρασταθεί την προσπάθεια της εθνικής ομάδας να ανεβεί στη Σούπερ Λίγκα.

Μίλησε επίσης για το καλό επίπεδο της διεξαγωγής των δύο πρώτων αγώνων μεταξύ των «αιωνίων» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την τελική φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ, όπου εξέφρασε την ικανοποίησή του, για το μεγάλο πρόβλημα που ακούει στον όρο «ελληνικό ποδόσφαιρο» και τα προβλήματα που κουβαλά, με τη βία, τα στημένα παιχνίδια, τη διαιτησία κ.α. και τονίζει ότι «η Πολιτεία θα πάρει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που πρέπει και έχει ανάγκη το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Επίσης κάνει αναφορά στις ετήσιες επιχορηγήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών και όπως είπε η καταβολή ενός επιπλέον ποσού Θα εξαρτηθεί από τα συνολικά οικονομικά του κράτους, αλλά εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι «πρέπει να έχουμε νοικοκύρεμα στα οικονομικά και διαφάνεια στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ