Η "πράσινη" συνεδρίαση, οι Παπανδρεϊκοί και τα... ιστορικά στελέχη! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Η “πράσινη” συνεδρίαση, οι Παπανδρεϊκοί και τα… ιστορικά στελέχη!

Τι ειπώθηκε στη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης;

pasok-thema

Μέσα από το… τρίπτυχο «Αυτοκριτική, Επαναπροσδιορισμός και Υπέρβαση» προσπαθούν να λύσουν στο ΠΑΣΟΚ της Θεσσαλονίκης τα… υπαρξιακά τους προβλήματα. Την περασμένη Κυριακή από τις 11:30 το πρωί έως τις 15:30 οι «πράσινοι» της Θεσσαλονίκης συνεδρίαζαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης στην πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση μετά τις εκλογές και αποφάσισαν να αναζητήσουν ένα νέο… παραγωγικό μοντέλο. Μίλησαν επίσης και για τα διαδικαστικά στο προσεχούς συνεδρίου, όπως και για τη στάση που πρέπει να κρατήσουν απέναντι στους… Παπανδρεϊκούς.

«Να πορευτούμε ενωτικά στο χώρο για τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς με εξαίρεση αυτούς που έβρισαν το ΠΑΣΟΚ» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χρόνης Μακρίδης, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης. Τα στελέχη της Β. Ηρακλείου ζήτησαν επίσης να μην υπάρξουν… διορισμένοι σύνεδροι στο συνέδριο αλλά όλοι να… διεκδικήσουν το σταυρό των «συντρόφων» τους με εξαίρεση τα ιστορικά και εν ζωή στελέχη. Δηλαδή όλους εκείνους που υπέγραψαν την διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και επιθυμούν να συμμετάσχουν!

Στην Νομαρχιακή Συνέλευση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, ο δήμαρχος της Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Σαουλίδης και άλλοι.

Βαγγέλης Στολάκης

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ