Η Ραχήλ Μακρή, ο Σιμόπουλος και οι... "ψεκασμοί" - Karfitsa.gr
Πολιτική

Η Ραχήλ Μακρή, ο Σιμόπουλος και οι… “ψεκασμοί”

Στην Επιτροπή της Βουλής!

raxil-makri-arxeiou

Το… Στράτο Σιμόπουλο φαίνεται πως “φωτογράφισε” χθες στη Βουλή στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, η ανεξάρτητη βουλευτής από την Κοζάνη, Ραχήλ Μακρή.

Ο ίδιος ο κ. Σιμόπουλος απάντησε μέσω facebook με… χιούμορ.

image

Τοποθετούμενη επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών διερωτήθηκε σχετικά με τι διατάξεις για τον ΟΑΣΘ αν αυτές σχετίζονται με το ότι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη. «Είναι υποσχετική η διάταξη;» είπε η κ. Μακρή.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Μακρή, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής υπογράμμισε: 

«Πιστεύουμε ότι φροντίζετε για την προεκλογική σας πελατεία, καθώς διαισθάνεστε ότι δεν θα μπορέσετε να μείνετε γαντζωμένοι για πολύ ακόμα στην εξουσία. Θα ήταν σκόπιμο να μας εξηγήσετε γιατί παρέχετε πέντε χρόνια παράταση ζωής στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Μήπως γιατί εξυπηρετεί τους καταναλωτές η διακίνηση με παλαιά οχήματα; Έχει εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η επάρκεια συντήρησης των λεωφορείων ή απλά λέμε ότι κάποιος νυν Γραμματέας του Υπουργείου θα κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, για βουλευτής της Θεσσαλονίκης; Έτσι προσπαθεί με αυτό τον τρόπο από εσάς να εξασφαλίσει υποσχετικές ψήφων;»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ