Η συνάντηση Κόλλια- Καμμένου σε... επτά φωτογραφίες! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Η συνάντηση Κόλλια- Καμμένου σε… επτά φωτογραφίες!

Η υφυπουργός, ο πρόεδρος και τα δώρα...

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο, χθες Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κύριο Πάνο Καμμένο, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί το Περίπτερο του Ελληνικού Στρατού στο πλαίσιο της 81ης Δ.Ε.Θ. και για την παραχώρηση της καθιερωμένης Συνέντευξης Τύπου.

Η Υφυπουργός ξενάγησε τον κ. Καμμένο στο γραφείο της και τον τίμησε με μια εικόνα του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου. Ο κ. Καμμένος, από την πλευρά του, απένειμε στην Υφυπουργό τιμητική πλακέτα του Υπουργείου Αμύνης. Στις δηλώσεις που ακολούθησαν, ο κ. Καμμένος εξήρε το έργο και την εθνική σημασία του ΥΜΑΘ και τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, ότι η Μακεδονία, η Θράκη και οι Θρακιώτες, αποτελούν την «Ασπίδα του έθνους» και ότι η Πολιτεία έχει την θέληση να τους ενισχύσει προκειμένου και αυτή η πλευρά της Ελλάδας να μπει σε πορεία ανάπτυξης. Η Υφυπουργός από την πλευρά της δήλωσε:

«Με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και σημερινό Υπουργό Αμύνης, μας ένωσε η αγωνία για την Πατρίδα και για το Αύριό της, μετά την επιβολή των μνημονίων. Είναι τιμή μου να υπηρετώ το Μακεδονίας και Θράκης, το οποίο στις ψυχές των Μακεδόνων και των Θρακών έχει περίοπτη θέση. Δεν θα υποχωρήσουμε σπιθαμή από την υπεράσπιση των δικαίων της Πατρίδας μας».

14-9-2016a 003 14-9-2016a 011 14-9-2016a 012 14-9-2016a 027 14-9-2016a 033 14-9-2016a 038 14-9-2016a 087

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ