Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Το πρόγραμμα εορτασμού περιλαμβάνει...

εθνικη αντισταση

Ο φετινός εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης θα πραγματοποιηθεί σήμερα και το πρόγραμμα του εορτασμού στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει:

α) Γενικό Σημαιοστολισμό σε ολόκληρη τη διοικητική περιφέρεια της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 22ας Νοεμβρίου 2015.

β) Φωταγώγηση σε ολόκληρη τη διοικητική περιφέρεια της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 22ας Νοεμβρίου 2015.

Ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, έδρα της Μητροπολιτικής Ενότητας, πλην του Γενικού Σημαιοστολισμού και της φωταγώγησης, θα λάβουν χώρα οι εξής εκδηλώσεις:

α) Ώρα 10.00: Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας.

β) Ώρα 10.45: Τρίλεπτοι χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των Αντιστασιακών Οργανώσεων του Ε.Α.Μ. και Ε.Δ.Ε.Σ. στο χώρο του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης (Νέα Παραλία).

γ) Κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ.: Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ως εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Βουλευτές εκπροσώπους κομμάτων, Στρατηγό Διοικητή Γ΄ Σ.Σ., Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Δήμαρχο Δήμου Θεσσαλονίκης, Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος, Λιμενάρχη Θεσσαλονίκης, Εκπροσώπους Αντιστασιακών Οργανώσεων, Πολιτικές Νεολαίες, καθώς και όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου ή άλλου Φορέα επιθυμεί να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση και τους αγώνες κατά του ναζισμού και του φασισμού.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ