Η χώρα χρειάζεται μια αληθινή Δεξιά - Karfitsa.gr
Απόψεις Αρθρογράφοι

Η χώρα χρειάζεται μια αληθινή Δεξιά

του Φαήλου Κρανιδιώτη

 

Κρανιδιώτης

του Φαήλου Κρανιδιώτη*

Η χώρα χρειάζεται μια αληθινή Δεξιά, μια νέα Δεξιά. Αυτήν που ο υποτιθέμενος «αστικός» κόσμος εγκατέλειψε τις εθνικές αρχές της, το σθένος της, τον καλώς εννοούμενο συντηρητισμό της (συντηρώ = φροντίζω, διατηρώ), το εθνικό και λαϊκό πρόσωπο της, για να προσκυνήσει την Αριστερά και την πολιτική «ορθότητα». Σκυφτό μνημείο η φράση «σέβομαι την αριστερά για τους αγώνες της αλλά…».

Η ενοχή προηγείται της θέσης. Τα αρχοντόπουλα, που νομίζουν πως δικαιωματικά πρέπει να ηγούνται της χώρας, προσκύνησαν τους ηττημένους και το ανύπαρκτο ηθικό πλεονέκτημα μιας αριστεράς, που στην Ελλάδα, όπως παντού στον κόσμο, δεν έχει Ιστορία αλλά αυτό που έχει κι η Τουρκία: ποινικό μητρώο.

Στην Δεξιά που έχει ανάγκη η Πατρίδα ανήκει και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας, που δεν έχει καμία σχέση με τον πολτό του μεσαίου χώρου. Η ιστορική Δεξιά και το ιστορικό Κέντρο έχουν κοινές εθνικές αξίες, κοινή θέση για το κοινωνικό καθεστώς και διαφορές χαμένες στην λήθη του 1915-1922. Εξίσου σκληρά αντέστησαν νικηφόρα στον μηδενισμό της αριστεράς, που ηττήθηκε στην χωριστική ανταρσία αλλά νίκησε προσωρινά στα ΜΜΕ, στα πανεπιστήμια, στην διαμόρφωση του δημόσιου λόγου, επιβάλλοντας την διχαστική και εμφυλιοπολεμική ρητορική της, αποδομώντας την εθνική ταυτότητα, στελεχώνοντας τους μηχανισμούς παρακμής και λεηλασίας των νταβατζήδων. Παράλληλα επένδυσαν στον κοινωνικό φθόνο, εγκαθίδρυσαν την ανομία στο πεζοδρόμιο, έφεραν τον εκφασισμό της ακαδημαϊκής ζωής, με την δημιουργία  ανθελληνικών γκέτο, όπου ο λαός πληρώνει γενίτσαρους για να διδάσκουν γενιτσαρισμό και μηδενισμό στα παιδιά του, μέσα στα πανεπιστήμια των μεγάλων εθνικών ευεργετών.

Παράλληλα, η υποτιθέμενη επίσημη έκφραση της «Κεντροδεξιάς» χωρίς …Δεξιά, σιγοντάρει την επίθεση στην οικογένεια, ενώ αναχαράζει μπροστά στο ξεχαρβάλωμα των συνόρων και τον ισλαμικό εποικισμό της Πατρίδας.

Μερικά αρχοντόπουλα νομίζουν πως η χώρα χρειάζεται απλά μάνατζερ, έναν CEO θυγατρικής, αεράτο και κοσμοπολίτη, που θα μανατζάρει την χώρα σαν να είναι εταιρεία, να ξεφορτωθεί με απολύσεις τους υπεράριθμους πληβείους και που θα εφαρμόσει καλύτερα από την μεταλλαγμένη αριστερά το χαρτάκι με τις οδηγίες της μητρικής εταιρείας.

Η χώρα όμως δεν είναι εταιρεία. Είναι Πατρίδα. Όχι κάποιων άλλων. Δική μας. Κι εμείς, οι Έλληνες, έχουμε ταυτότητα, γλώσσα, θρησκεία, πυρήνας μας η οικογένεια και διαλυμένη παραγωγική βάση που πρέπει να ανασυστήσουμε. Έχουμε εχθρούς, ζητήματα ασφάλειας, εξωτερικής και εσωτερικής. Είμαστε Έθνος κι όχι πελάτες ή στελέχη ανύπαρκτης εταιρείας.

Κυρίως όμως πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι κάτω από ή κοντά στα όρια της φτώχειας. Στις τράπεζες έχουν μόνο χρέη. Δεν υπάρχουν αρκετοί μυλόρδοι για να ψηφίζουν τα άλλα αρχοντόπουλα και να πίνουν τσάι με το δαχτυλάκι τεντωμένο. Τελειώσανε. Μεγάλο ποσοστό Ελλήνων είναι εκτός αγοράς εργασίας και με τα παιδιά ή τα αδέρφια τους μετανάστες. Η Δεξιά, αν δεν εκφράσει αυτή την  μεγάλη πλειοψηφία, όχι μόνο με καινοτόμες προτάσεις στην οικονομία αλλά και με κοινωνικό λόγο και πατριωτισμό, τότε δεν βγαίνουν οι αριθμοί κι είναι μονόδρομος το περιθώριο της Ιστορίας. Η κοινωνική δικαιοσύνη είναι προϋπόθεση της αριστείας. Αυτά θα υπηρετήσει η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ: το Έθνος, την Ελευθερία του και τους πολλούς. Οι λίγοι, όσοι τουλάχιστον δεν έχουν επίγνωση της κοινής μοίρας όλων μας, έχουν με άλλους αλισβερίσια…

*Ο κ. Κρανιδιώτης είναι πρόεδρος της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ