Ημέρα για «ξεκαθαρίσματα» η Κυριακή! – Τι προβλέπουν τ’ άστρα… - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Ημέρα για «ξεκαθαρίσματα» η Κυριακή! – Τι προβλέπουν τ’ άστρα…

Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά…

ζωδια νεα

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Κάποιες αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν να επηρεάσουν και την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι κι η καλύτερη μέρα για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν.

Ταύρος   Σήμερα θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και πολύ πιθανό να σας καλέσουν σε ένα ευχάριστο κοινωνικό γεγονός. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων με πιθανή αλλαγή στη δουλειά σας.

Δίδυμοι   Μην σκέφτεστε πλέον ότι οι άλλοι δεν είναι δίπλα σας και δεν σας φροντίζουν. Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο κι ίσως μέσα από αμοιβαίες εξηγήσεις «δεθούν» οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο.

Καρκίνος   Σήμερα θα θελήσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους. Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη κι αποδοχή. Θα θελήσετε να εκφράσετε και να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για αυτό.

Λέων   Σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα πολύ σημαντικό σχέδιο. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο και θέματα που σας είχαν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα πολύ πιθανόν η σημερινή μέρα να τα… διαγράψει.

Παρθένος   Να έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας και βρείτε αυτά που σας ενώνουν και όχι αυτά που σας χωρίζουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Καλύτερες ημέρες έρχονται για την συναισθηματική σας ζωή . Ενδεχομένως κάποια λάθη και παραλείψεις από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ζυγός   Η μέρα αυτή σας καλεί να ξεκαθαρίσετε κάτι που είναι παλιό κι ίσως βρίσκεται πλέον σε τέλμα, ο ανάδρομος Έρμης στα οικονομικά σας θέματα δεν βοηθά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια αναγνωριστική κι ανανεωτική περίοδο.

Σκορπιός   Μία αρκετά θετική μέρα σε ό,τι αφορά την προσωπική σας προβολή και πολύ πιθανόν πολλά θέματα που σας απασχολούν θα πάρουν θετική πορεία. Αξιοποιήστε σήμερα τα χαρίσματα που σας έχουν δοθεί ώστε να λάμψετε.

Τοξότης   Θα υπάρξει σήμερα αρκετή ενέργεια, με ό,τι κι αν ασχοληθείτε. Πολύ πιθανόν να τακτοποιήσετε ένα προσωπικό ζήτημα που αυτό το διάστημα σας ταλαιπωρούσε αρκετά. Βρίσκεστε μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις.

Αιγόκερως   Βρίσκεστε σε μια περίοδο που σας απορροφούν αρκετά τα οικογενειακά θέματα. Θα υπάρξουν κι αρκετές καθυστερήσεις σε εκκρεμότητες που έχουν άμεση σχέση με άτομα του περιβάλλοντος σας. Αδιαφορία σας εκθέτει σε αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος   Το σίγουρο είναι ότι θέλετε ξεκούραση κι αυτό θα το πετύχετε όταν βγάλετε από το καθημερινό σας πρόγραμμα ό,τι σας είναι περιττό κι όχι αναγκαίο. Κάποιο ταξίδι που προγραμματίζετε θα σας ανανεώσει.

Ιχθύς   Η μέρα αυτή είναι πολύ βοηθητική σε θέματα επαφών, αλλά και για τη συναισθηματική σας σταθερότητα. Θα προχωρήσετε σε σημαντικό ξεκαθάρισμα σε πολλούς τομείς και πολύ πιθανόν με ευκολία.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ