Ιωαννίδη ή Τζιτζικώστα στηρίζει ο Βούγιας; (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

Ιωαννίδη ή Τζιτζικώστα στηρίζει ο Βούγιας; (ΦΩΤΟ)

Τι δήλωσε ο πρώην υφυπουργός;

Συνάντηση σε φιλικό κλίμα με τον πρώην υφυπουργό Σπύρο Βούγια είχε την Τετάρτη η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Πόπη Καλαϊτζή, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για τα μείζονα συγκοινωνιακά θέματα της Θεσσαλονίκης.

«Εξαιρετικά εποικοδομητική και χρήσιμη ήταν η σημερινή συνάντησή μου με τον Σπύρο Βούγια, έναν άνθρωπο που σέβομαι βαθύτατα, όχι μόνο για την πολιτική πορεία του αλλά κυρίως για την αγάπη και τις παρεμβάσεις του για τη Θεσσαλονίκη. Αυτή η αγάπη και η αγωνία για το μέλλον του τόπου, μας ενώνει εδώ και χρόνια. Σήμερα μου μετέφερε τις θέσεις, τις προτάσεις και τις ιδέες του για τα συγκοινωνιακά ζητήματα που άπτονται των μελλοντικών αρμοδιοτήτων μου ως αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης. Τον ευχαριστώ για τη βοήθεια και την στήριξή του. Ο Σπύρος Βούγιας είναι κεφάλαιο για τη Θεσσαλονίκη και θα συνεργαστώ μαζί του από όποια θέση και αν βρεθώ», τόνισε η Πόπη Καλαϊτζή μετά τη συνάντηση.

Ο κ. Βούγιας έκανε την εξής δήλωση: «Η θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για τα μεγάλα έργα που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ, όπως η ολοκλήρωση του μετρό, το τραμ συμπληρωματικά, η συνεργασία με τον ΟΑΣΘ και η θαλάσσια συγκοινωνία, αλλά και μικρότερα, όπως το βασικό συγκοινωνιακό δίκτυο της πόλης, που ανήκει θεσμικά στην Περιφέρεια. Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης θα συνεργαστεί με τους πολίτες και τον δήμο για τα παραπάνω ζητήματα, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Την Πόπη Καλαϊτζή την εκτιμώ για τον χαρακτήρα της, την πολιτική της πορεία, τις επιστημονικές της γνώσεις και την επάρκεια της. Στηρίζω την προσπάθεια της, γιατί θεωρώ πως η υλοποίηση αυτών των σχεδίων που εκκρεμούν τόσα χρόνια, θα προωθηθεί με την εκλογή της».ΚΑΛΑΪΤΖΗ - ΒΟΥΓΙΑΣ

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ