Ιωάννινα: Λιποθύμησαν μαθήτριες μετά την επίσκεψη σε μουσείο - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ιωάννινα: Λιποθύμησαν μαθήτριες μετά την επίσκεψη σε μουσείο

Τρία αλλεπάλληλα λιποθυμικά επεισόδια

C8F50214B12BFA2D7CD1A30391269E36Αναστάτωση προκάλεσαν στην πόλη των Ιωαννίνων τα αλλεπάλληλα λιποθυμικά επεισόδια σε τρεις μαθήτριες γυμνασίου, μετά την επιστροφή τους στο σχολείο από το Αρχαιολογικό μουσείο όπου είχαν πάει για ξενάγηση.

Όπως δήλωσαν στους γιατρούς του νοσοκομείου Χατζηκώστα, ένιωσαν δυσφορία εξαιτίας αναθυμιάσεων που προκλήθηκαν από τα υλικά εργασιών οι οποίες γίνονταν στο μουσείο.

Τα παιδιά της πρώτης Γυμνασίου επέστρεφαν πεζή στο σχολείο τους από την εκπαιδευτική επίσκεψη, όταν μία μαθήτρια υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και αμέσως άλλες δυο  παρουσίασαν ανάλογα συμπτώματα.

Αμέσως κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που τις μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ οι καθηγητές ενημέρωσαν τους γονείς τους που έσπευσαν στο πλευρό των τριών κοριτσιών.

Από τις εξετάσεις και τον εργαστηριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν οι τρεις μαθήτριες δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα, ωστόσο παρέμειναν προληπτικά για 24ωρη νοσηλεία.

Στους γιατρούς απέδωσαν την αδιαθεσία τους σε έντονες οσμές από χρώματα και κόλλα που αναδύονταν από το χώρο του μουσείου, το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνει ότι γίνονταν εργασίες που θα δικαιολογούσαν τέτοια δυσοσμία.

protothema.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ