Κ. Ζέρβας: Ικανοποίηση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Κ. Ζέρβας: Ικανοποίηση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη

Την ικανοποίησή του για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη από την προσεχή Δευτέρα 12 Απριλίου εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

“Η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην πόλη μας, που αυτονόητα θα επιδράσει θετικά στην οικονομία, είμαι σίγουρος ότι θα συνοδευτεί από την ανάλογη συμπεριφορά πολιτών και επαγγελματιών”, σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Ζέρβας και παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε όλους να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα.

” Κάνω έκκληση προς όλους ανεξαιρέτως να τηρήσουμε τα μέτρα και να διαφυλάξουμε την ατομική και δημόσια υγεία”, ανέφερε.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζέρβα:

“Εκφράζω την ικανοποίησή μου για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην πόλη μας. Από την πρώτη στιγμή ενεργήσαμε προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς αποτελεί πεποίθησή μας πως η με όρους και προϋποθέσεις λειτουργία της αγοράς στην παρούσα συγκυρία δεν επιβαρύνει επιδημιολογικά την κατάσταση.

Αντίθετα, εκτιμούμε ότι κατευθύνει την κινητικότητα σε ένα πεδίο με καλύτερους ελέγχους-κανόνες και παράλληλα συμβάλλει στην ψυχολογική αποσυμπίεση της κοινωνίας. Το αίτημά μας ήταν δίκαιο και λογικό και χαίρομαι που εισακούστηκε. Η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην πόλη μας, που αυτονόητα θα επιδράσει θετικά στην οικονομία, είμαι σίγουρος ότι θα συνοδευτεί από την ανάλογη συμπεριφορά πολιτών και επαγγελματιών.

Κάνω έκκληση προς όλους ανεξαιρέτως να τηρήσουμε τα μέτρα και να διαφυλάξουμε την ατομική και δημόσια υγεία. Έμεινε λίγος δρόμος μέχρι την οριστική έξοδο από την υγειονομική κρίση. Ας τον βαδίσουμε όλοι μαζί συντεταγμένα και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ