Και άλλοι νέοι τομεάρχες στην τοπική Ν.Δ - Karfitsa.gr
Πολιτική

Και άλλοι νέοι τομεάρχες στην τοπική Ν.Δ

Τρεις ακόμα εκπρόσωποι

 

Dioikousa

Τρεις ακόμα εκπρόσωποι των υπευθύνων θεματικών τομέων των ΝΟΔΕ που θα συμμετέχουν στο εξής στη Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκαν στη διάρκεια των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής.

Τα νέα μέλη της Δ.Ε. είναι οι Κλεόβουλος Θεοτόκης  ως εκπρόσωπος του Τομέα Παραγωγής και Εμπορίου, Όλγα Καράμπελα ως εκπρόσωπος του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής και Νίκος Αντωνάκης ως εκπρόσωπος του Τομέα Οικονομίας.

 

kleovoulos_theotokis1

 

 

Κλεόβουλος Θεοτόκης: Επιχειρηματίας, πτυχιούχος Marketing με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston Univercity του Λονδίνου. Είναι Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ταμίας στην Ομοσπονδία Εμπόρων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έχει διατελέσει μέλος της Γραμματείας Οργανωτικού, έχοντας ξεκινήσει την ενασχόλησή του με τα κοινά από την ΟΝΝΕΔ.

 

 

 

 

KARAMPELA-smallΌλγα Καράμπελα: Είναι Πτυχιούχος της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών. Διαμερισματικός Σύμβουλος Β’ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσ/νίκης  1990-1994, 2002 μέχρι σήμερα. Αντιπρόεδρος Β’ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσ/νίκης 2013-2014. Μέλος Νομαρχιακής Δυτικού Τομέα Θεσ/νίκης της Νέας Δημοκρατίας (Υπεύθυνη Εκλογικών Αντιπροσώπων & Κοινωνικής Πολιτικής). Διετέλεσε πρόεδρος της Τ.Ο. Καλλιθέας της Νέας Δημοκρατίας. Μέλος της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης. Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων «Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ». Εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες ως βοηθός λογιστή.

 

 

 

 

antonakis-nikos

 

Νίκος Αντωνάκης: Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος και υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταπτυχιακό στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Σήμερα είναι αναπληρωτής Διοικητής στο «Μποδοσάκειο»  Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, ενώ έχει ασκήσει ελεύθερο επάγγελμα ως λογιστής. Είναι επίσης Γενικός Γραμματέας του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου και τακτικός εκπρόσωπος στην Επιτροπή Διακανονισμού  Εμπορικών Μισθώσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής  Μακεδονίας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει μέλος της Συγκλήτου και του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ