Και με "βούλα" Μητροπολίτη o νέος ένοικος του... "ΦΩΚΑ" - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Και με “βούλα” Μητροπολίτη o νέος ένοικος του… “ΦΩΚΑ”

Τι λένε οι εκπρόσωποι της Μονής για τη συμφωνία

fokas-tsimiski

 

του Βαγγέλη Στολάκη 

Στην ανάδειξη των “Αττικών Καταστημάτων Α.Ε. ” γνωστών ως Attica και τυπικά ως νέου μισθωτή του κτιρίου όπου για περίπου τέσσερις δεκαετίες βρισκόταν ο “ΦΩΚΑΣ” προχώρησε σήμερα στις 13:00 το Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης μετά και το πέρας του σχετικού πλειοδοτικού διαγωνισμού την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Κ” στις 16 Νοεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν και αναλυτικότερα οι όροι της σχετικής συμφωνίας και να μπουν οι τελικές υπογραφές. Σίγουρα πάντως ο νέος εκμισθωτής θα κληθεί να πληρώσει ενοίκιο 105.000 ευρώ ετησίως, να προχωρήσει σε επενδύσεις εντός του κτιρίου αξίας 4 εκ. και να προσλάβει περίπου 160 εργαζόμενους.  Η εκμίσθωση αναμένεται να διαρκέσει 12 έτη.

Μιλώντας στην “Κ” ο νομικός σύμβουλος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας, ιδιοκτήτριας του εν λόγω ακινήτου, κ. Ζέρβας δηλώνει πως “μετά την ανάδειξη και την έγκριση της ανάδειξης από το Μητροπολιτικό Συμβούλιο έχουμε κατάρτιση της συμφωνίας”. Ο ίδιος κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις στελεχών της Attica για επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 9 εκατομμύρια ευρώ λέει “αυτό κάνει τη Μονή να χαίρεται περισσότερο για την επιλογή της”.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ