Και τα ζώδια κρύβουν... ειδήσεις! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Και τα ζώδια κρύβουν… ειδήσεις!

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν και κυρίως όσα ΔΕΝ θα συμβούν...

zodia

Διαβάστε τα ζώδια του σαββατοκύριακου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Η μέρα αυτή θέλει αρκετά προσοχή στην διαχείριση των προσωπικών σας σχέσεων. Μία συγκυρία που θα παρουσιαστεί από το πουθενά, ίσως ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Οικονομικά θέματα θα χρειαστεί να τα φροντίσετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να αποφύγετε λάθη.

Ταύρος: Είστε σε μία γεμάτη μέρα από φιλικές συναναστροφές που θα σας κάνουν να είστε σε μία εγρήγορση. Βέβαια οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, δεν θα φανερώνουν πάντα τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Προσοχή στην υγεία.

Δίδυμοι: Είναι αλήθεια ότι αυτή την περίοδο έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις προσωπικές σας σχέσεις. Μην πιέζετε τον χρόνο και αφήστε λίγο αέρα στον –την σύντροφο, ώστε να αποφασίσει και η άλλη πλευρά το τι θέλει πραγματικά. Οικονομικά χρειάζεται σήμερα αρκετή προσοχή.

Καρκίνος: Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα σας απασχολήσει πάρα πολύ. Οι καταστάσεις θα είναι απόλυτα ξεκάθαρες ώστε να επιτρέπουν σε κάποια συμβιβαστική λύση. Όσοι έχουν προσωπικές σχέσεις που πατούν σε γερές βάσεις, δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα.

Λέων: Πολύ πιθανόν σήμερα να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις με αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα θέμα που σας απασχολεί. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να γίνει ο λόγος για να υπάρχουν εντάσεις και κακές σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις πολλές φλυαρίες που δεν βγάζουν πουθενά.

Παρθένος: Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν.

Ζυγός: Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και ίσως μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις να δεθούν οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο. Προσοχή στην υγεία σας σήμερα.

Σκορπιός: Κάποια λάθη από το παρελθόν έχετε αρχίσει και τα νοιώθετε πάλι να σας πλησιάζουν. Κρατήστε σήμερα όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές θέλουν καλή διαχείριση.

Τοξότης: Αν και οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σήμερα θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους, να βρείτε λύσεις σε προσωπικά θέματα και να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως: Σήμερα θα φροντίσετε ζητήματα οικονομικά και θα μπορέσετε να βάλετε σειρά σε κάποια νομικά θέματα. Μην αφήσετε στην τύχη τους εκκρεμείς υποθέσεις για κάποιο ακίνητο. Συναισθηματική αναστάτωση.

Υδροχόος: Μία μέρα γεμάτη από οικογενειακές υποχρεώσεις που όμως θα σας γεμίσουν χαρά. Πολύ πιθανόν να κάνετε μία ενδιαφέρουσα αγορά που αφορά κάποιο ακίνητο, ή τον εξοπλισμό του σπιτιού σας. Συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθείς: Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας πιέζουν από παντού οι εκκρεμότητες. Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας πιέζουν.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ