Και τα ζώδια κρύβουν... ειδήσεις! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Και τα ζώδια κρύβουν… ειδήσεις!

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν και κυρίως ΔΕΝ θα συμβούν...

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Μία κακή εκτίμηση θα σας βγάλει έξω από το προκαθορισμένο οικονομικό σας πρόγραμμα. Το βράδυ μάλλον θα είναι ήσυχο και εποικοδομητικό με την συντροφιά κάποιων δικών σας ανθρώπων, και αγαπημένων φίλων. Από αύριο ετοιμάστε κάποια επαγγελματικά σχέδια που θα προκύψουν, και χρειάζονται γρήγορη αντιμετώπιση.

Ταύρος   Πολύ πιθανόν κάποιοι να σας αποτρέψουν, [ για κάποιους λόγους ] την χαρά και την ανεμελιά που θέλετε να ζήσετε. Ξεχάστε για λίγο τα προβλήματα και βρεθείτε κοντά στον άνθρωπό σας. Οι φίλοι στηρίζουν τις επιλογές σας και βρίσκονται στο πλευρό σας. Θα μπορέσετε επίσης όσοι από εσάς διαθέτετε μια ανεκμετάλλευτη ιδιότητα ή κρυφό ταλέντο να το αξιοποιήσετε.

Δίδυμοι   Από το απόγευμα θα νιώσετε μία δύναμη να κατακλύζει στην ζωή σας. Θα νιώσετε ότι όλα είναι πολύ πιθανά να συμβούν και να επαληθευτούν. Όμως μην ξεχνάτε, ότι κάνετε σήμερα θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή με αποτέλεσμα να κριθείτε αυστηρά από τους άλλους. Κάποιο προσωπικό θέμα, θα σας στεναχωρήσει αρκετά και θα πρέπει να δώσετε παράταση χρόνου για να λυθεί.

Καρκίνος   Κάποιο θέμα προσωπικό που σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, σήμερα θα αισθανθείτε περισσότερο την απώλεια ή την απομάκρυνση του αγαπημένου σας προσώπου. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για μία μετακίνηση που αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην περιμένετε βέβαια άμεσα να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν.

Λέων   Οι φίλοι σήμερα μπαίνουν δυναμικά στην ζωή σας, για κάποιο καλό λόγο, αλλά πολύ πιθανόν να συμβεί και το τελείως αντίθετο. Η μέρα αυτή κρύβει εκπλήξεις και γεγονότα που πολύ πιθανόν δεν μπορείτε να προβλέψετε την εξέλιξη τους. Ένα προσωπικό σας θέμα που για κάποιους λόγους ζει παρασκηνιακά, σήμερα θα μπορέσετε να το δείτε με άλλα μάτια.

Παρθένος   Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο προστατευτικό όσο πραγματικά το έχετε ανάγκη. Μην παρασυρθείτε από την υπερβολική τάση που σας διακρίνει να τα έχετε όλα στην εντέλεια. Δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι κατ’ αυτόν τον τρόπο και μην περιμένετε να σας καταλαβαίνουν.

Ζυγός   Δυνατή μέρα από κάθε άποψη. Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Μην παραμελείτε την οικογένεια ή τον σύντροφο, προς χάριν της δικής σας μόνο επαγγελματικής καταξίωσης και πορείας. Ένα προσωπικό θέμα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις που είχατε έως χθες.

Σκορπιός   Μία ερωτικά ευνοϊκή μέρα για εσάς. Θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω το ερωτικό σας ταμπεραμέντο και να κερδίσετε ότι μέχρι τώρα θεωρούσατε χαμένο στην προσωπική σας ζωή. Βέβαια θα πρέπει να κρύψετε πολύ καλά, κάποιες ανασφάλειες που σας διακατέχουν και σας κάνουν γκρινιάρηδες.

Τοξότης   Οι προσωπικές σας σχέσεις σήμερα θα περάσουν μία κρίση. Δεν αποκλείεται να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια το φιλικό περιβάλλον θα σας στηρίξει σε ψυχολογικό επίπεδο και θα μπορέσετε να ανακάμψετε πολύ γρήγορα σε ότι και να συμβεί.

Αιγόκερως   Σήμερα θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας δώσουν δύναμη και ικανοποίηση. Μια προσωπική υπόθεση εξελίσσεται με τον τρόπο που έχετε επιλέξει και πολύ πιθανόν σήμερα να δείτε απομάκρυνση που αφορά τον –την σύντροφό σας. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια πολύ γόνιμη περίοδο, αλλά σήμερα θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους.

Υδροχόος   Σήμερα θα φροντίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας παροχές, από την εργασία σας αλλά και από άλλες πηγές εισοδημάτων. Βρίσκεστε σε ανασφάλεια οικονομική λόγο κάποιων θεμάτων που αλλιώς τα υπολογίζατε και διαφορετικά σας έχουν έρθει. Μην απελπίζεστε για κάτι που σύντομα θα τακτοποιηθεί.

Ιχθείς   Σήμερα από την μια θα γεμίσετε με ανασφάλειες επαγγελματικές και οικογενειακές που δύσκολα θα τα διαχειριστείτε, από την άλλη ο έρωτας θα σας κρατά δυνατούς. Μην αμφιβάλετε για τα αισθήματα του– της συντρόφου. Σήμερα μάλιστα θα θελήσει να σας δείξει την αγάπη του- της με χίλιους τρόπους. Πάρετε δύναμη από τον έρωτα και αγνοήστε τα δύσκολα.

Πηγή: Backstage24.gr.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ