"Καλή σχολική χρονιά"ευχήθηκε ο Π.Σούλας στους μαθητές - Karfitsa.gr
Κοινωνία

“Καλή σχολική χρονιά”ευχήθηκε ο Π.Σούλας στους μαθητές

Στον Αγιασμό και ο Γ.Ορφανός

IMG_0146

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε σήμερα η νέα σχολική χρονιά για τα 107 σχολεία του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, σε μήνυμά του για την έναρξη του σχολικού έτους, ευχήθηκε στους μαθητές μια δημιουργική χρονιά με δύναμη, δίψα για μάθηση και πολλές επιτυχίες.

“Η ευθύνη  που έχουμε απέναντι στη νέα γενιά είναι τεράστια και το έργο που πρέπει να φέρουμε εις πέρας είναι έργο ζωής και επένδυσης για το μέλλον των παιδιών μας. Με πίστη λοιπόν σε αυτό το έργο και με πολύτιμους συμπαραστάτες και συνεργάτες τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, αισιοδοξούμε πως θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να εξασφαλίσουμε ένα σύγχρονο και πρότυπο σχολικό περιβάλλον για την πολυπληθή σχολική κοινότητα του Δήμου μας” τόνισε ο κ. Πέτρος Σούλας.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης,  Νέας Γενιάς, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Καμαρινός αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Σχολική Χρονιά, τόνισε πως προτεραιότητα της διοίκησης του Δήμου είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας και ιδιαίτερα του προβλήματος της σχολικής στέγης, με την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων τα οποία είναι απαραίτητα για την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Το παρόν του στις τελετές Αγιασμού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμουέδωσεο Υπουργός Μακεδονίας  – Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του  το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ