Καμμένος:Οι πρόσφυγες χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή τρομοκρατών στην Ευρώπη - Karfitsa.gr
Πολιτική

Καμμένος:Οι πρόσφυγες χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή τρομοκρατών στην Ευρώπη

''Το προσφυγικό ζήτημα διασπά την ΕΕ ''

kamenos

Οι πρόσφυγες χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή τρομοκρατών στην Ευρώπη, και το NATO, η ΕΕ και η Ρωσία θα πρέπει να συμφωνήσουν σε ένα μίνιμουμ επίπεδο συνεργασίας για την δημιουργία ασπίδας προστασίας στην περιοχή, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στο συνέδριο του Economist στην Αθήνα.

«Δεν είναι δυνατόν στον κοινό εχθρό της τρομοκρατίας να μην υπάρχει το μίνιμουμ της συνεργασίας μεταξύ ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ρωσίας και σημαντικών χωρών της Μεσογείου, όπως το Ισραήλ, η Κύπρος και η Αίγυπτος. Αυτό χτίζουμε σήμερα στην Ελλάδα, μια ασπίδα προστασίας που θα εκτείνεται στη γύρω περιοχή» δήλωσε ο κ. Καμμένος στη συζήτηση για τις προκλήσεις ασφάλειας που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

«Όλα δείχνουν ότι το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας δοκιμάζεται σοβαρά. Το προσφυγικό ζήτημα διασπά την ΕΕ από πλευρά νοοτροπίας σε Δύση και Ανατολή. Δυστυχώς η παράνομη μετανάστευση εμπλέκεται με τα ζητήματα τρομοκρατίας και άμυνας. Οι ίδιοι οι πρόσφυγες βλέπουμε ότι χρησιμοποιούνται για να περάσουν τρομοκρατικά στοιχεία μαζί τους στην Ευρώπη.

“Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε μαζί με το ΝΑΤΟ, με την Ελλάδα να δίνει πρώτη και μόνη διπλωματική άδεια για όλα της τα σύνορα, με αποτέλεσμα αυτή η επιχείρηση του ΝΑΤΟ να σταματήσει και να μειώσει τις μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο” προσέθεσε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ