«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρωματίζει τους πολίτες!» - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρωματίζει τους πολίτες!»

Για παλαιοκομματική λογική έκανε λόγο ο Σταύρος Καλαφάτης

kalafatis

Κριτική στην παλαιοκομματική λογική με την οποία αντιμετωπίζει τις δημοτικές εκλογές ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια της ραδιοφωνικής συζήτησης που είχαν σήμερα το πρωί στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Κολλημένος στα παλιά, ο Γιάννης», ήταν το σχόλιο του Σταύρου Καλαφάτη, στην επιμονή του Γιάννη Μπουτάρη, να συζητά για το αν ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα βαφτεί μπλε ή πράσινος, ανάλογα με το ποιος θα αναδειχθεί δήμαρχος.

«Για να εκλεγεί δήμαρχος χρειάζεται το 50% ή 51% των Θεσσαλονικέων, που θα είναι συμπολίτες μας από όλους τους πολιτικούς χώρους και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους χρωματίσει», σημείωσε ο Σταύρος Καλαφάτης, ενώ απευθυνόμενος στον ίδιο τον Γιάννη Μπουτάρη, τόνισε: «Εσύ είσαι εκείνος Γιάννη μου, που είπες ότι αν νικήσεις θα δικαιούται να λέει ο Βενιζέλος πως πήρε τη Θεσσαλονίκη! Εγώ ούτε είπα, ούτε θα πω ποτέ τέτοιο πράγμα.»

Στην ίδια συζήτηση και με αφορμή τον ισχυρισμό του κ. Μπουτάρη, ότι η πόλη είναι καθαρή, ο Σταύρος Καλαφάτης, τόνισε πως στις γειτονιές της πόλης «η κατάσταση είναι εφιαλτική και η πόλη είναι πιο βρώμικη από κάθε άλλη περίοδο».

Στην δε παρατήρηση του κ. Μπουτάρη ότι «αυτά είναι προεκλογικές υπερβολές», ο Σταύρος Καλαφάτης απάντησε: «Έχουμε διαφορετική άποψη με τον απερχόμενο δήμαρχο. Όμως δεν έχει σημασία. Οι πολίτες ξέρουν. Γιατί οι πολίτες δεν σκέφτονται προεκλογικά, ή υπερβολικά, αλλά ζούνε την πραγματικότητα!»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ