«Κανένας στο περιθώριο»: Η ΝΔ παρουσίασε τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης της - Karfitsa.gr
Πολιτική

«Κανένας στο περιθώριο»: Η ΝΔ παρουσίασε τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης της

"Η ΝΔ δρα στη βάση μιας αρχής και μιας πεποίθησης"

ND

Την κοινωνική δράση της με τίτλο «Κανένας στο περιθώριο» παρουσίασε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο των δράσεων της Κοινωνικής Αλληλεγγύης που θα προωθήσει το κόμμα το επόμενο διάστημα.

Ο  Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε πως η κοινωνική αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή είναι θεμελιώδεις αρχές του κόμματος επισημαίνοντας πως εφαρμόζονται δράσεις οι οποίες έχουν δύο στόχους: να αναγνωρίζουν την προσφορά των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης και να τις βοηθήσει ουσιαστικά ενώ τόνισε πως η δράση της ΝΔ θα αποτελέσει τη γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας των φορέων αυτών με όλα τα επίπεδα δημόσιας διοίκησης και λήψης πολιτικών αποφάσεων.

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη η νέα πραγματικότητα επιβάλλει ένα ευρύτατο δίκτυο κοινωνικών δομών το οποίο προυπήρχε αλλά πλέον αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. «Η ΝΔ δρα στη βάση μιας αρχής και μιας πεποίθησης, κανένας στο περιθώριο» τόνισε επισημαίνοντας πως έχουν ήδη προγραμματιστεί επισκέψεις στελεχών της ΝΔ σε όλη την επικράτεια σε μη κρατικές εθελοντικές δομές. Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη η δράση της ΝΔ αποσκοπεί στην καταγραφή των προβλημάτων ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ζητήσει τη διεξαγωγή ευρείας συζήτησης στη Βουλή για τα θέματα αυτά.

Παράλληλα, όπως είπε ο  Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, τις αρχές και τις αξίες της παράταξης η ΝΔ σήμερα ως Αντιπολίτευση θα συγκροτήσει το πρόγραμμα της για όλους τους άξονες της κοινωνικής πολιτικής και τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής με εξειδικευμένες προτάσεις και πολιτικές και τη δημιουργία της «Χάρτας Αλληλεγγύης» της ΝΔ , ενώ αύριο, όπως τόνισε, ως κυβέρνηση η ΝΔ θα προωθήσει με απόλυτη προτεραιότητα μια σειρά μεταρρυθμίσεων που θα ευνοούν τη λειτουργία , διαχείριση και χρηματοδότηση και ανάπτυξη συνεργειών για τις δομές αυτές με εξίσου σημαντικό ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο για τον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Περισσότερα στο paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ