«Καρφιά» της ΕΠΟ για την αναβολή του τελικού Κυπέλλου! - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

«Καρφιά» της ΕΠΟ για την αναβολή του τελικού Κυπέλλου!

Πώς σχολιάζεται η απόφαση του Σταύρου Κοντονή

telikos-kupellouΜε κείμενο σε ιδιαίτερα έντονο ύφος σχολίασε η ΕΠΟ την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή να προχωρήσει στην αναβολή του τελικού Κυπέλλου που είχε οριστεί για αύριο, για λόγους ασφαλείας όπως επισημάνθηκε στη σχετική ανακοίνωση.

«Οι ακριβείς λόγοι της αναβολής είναι από καιρό γνωστοί σε όλους όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και καμία εισήγηση της Αστυνομίας ή της ΔΕΑΒ δεν μπορούν να τους αποκρύψουν. Οι λόγοι αυτοί αναφέρονται σε όλα όσα ο κ. Κοντονής διέδιδε ή ανακοίνωνε τις προηγούμενες μέρες για τους όρους διεξαγωγής του αγώνα, τα οποία διάνθιζε με δήθεν άρνηση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. να συνομιλήσει μαζί του ή με το ότι επεδίωκε να βρει τον κ. Γκιρτζίκη στο τηλέφωνο αλλά ο τελευταίος δεν απαντούσε», αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίου τύπου της Ομοσπονδίας.

Στη συνέχεια, σε ερωτήματα που θέτει η ΕΠΟ, ζητά να γίνει γνωστό το πώς δικαιολογούνται οι 10 τουλάχιστον ημέρες αναβολής, που αναφέρονται στην απόφαση, μέσα στις οποίες μάλιστα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες της Super League κεκλεισμένων των θυρών ή με θεατές.

«Άραγε για αυτούς τους αγώνες επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις και εκλείπουν οι ανησυχίες διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα  ΕΠΟ αναφέρει ότι έχει ήδη ενημερώσει τη FIFA για τους ακριβείς λόγους της αναβολής διεξαγωγής του αγώνα και είναι σε άμεση επαφή με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία «για τις περαιτέρω ενέργειες προς υπεράσπιση της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ