Karfitsomata - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Karfitsomata

-Δηλαδή γιατί ο ιδιωτικός ΟΑΣΘ έχει τζάμπα πάρκινγκ παντού και κυρίως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κε δήμαρχε; ΥΓ: Τώρα που το ξανασκέπτομαι, άστο κυρ Γιάννη  γιατί παρά τα εκατομμύρια της κρατικής επιχορήγησης, είναι ικανοί οι μέτοχοι-εργαζόμενοι των αστικών συγκοινωνιών να μετακυλήσουν το αντίτιμο της στάθμευσης στο εισιτήριο του λαού… πάλι!

-Τελικά είναι ο άνθρωπος με τα πολλά ονόματα (αν όχι με τα πολλά χαρακτηριστικά). Ο «αντιδήμαρχος των προστίμων», ο «γενικός κουμανταδόρος», ο «κηπουρός του Μπουτάρη», ο «τραπεζίτης», ο «φίλος του Σιμόπουλου» και πολλά άλλα της χαράς και της παρέας…

-Α, τώρα που το θυμήθηκα με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Έργων θα συναντηθεί ο αν. περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης την ερχόμενη Δευτέρα στο εργοτάξιο του Κ-16 (βλ. Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης). Θα επιθεωρήσουν την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου. Συνεπώς μέχρι τη Δευτέρα… ο Ψωμιάδης παραμένει στη θέση του. Όβερ.

-Έξω φρενών ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσάμης γιατί σε πρόσφατη ανάρτηση (βλ. taxalia) τον ενέπλεκαν πάλι με τα κομματικά της ΝΔ. Σε ανακοίνωση, που απέστειλε σημειώνει σχετικά με τη διαδοχή του καταδικασθέντος και εκπίπτοντος Π.Ψωμιάδη «δεν έχω και δεν θέλω να έχω πλέον καμία σχέση ή αρμοδιότητα για τα προβλήματα διοικητικών διευθετήσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και την κούρσα των όποιων υποψηφίων. Θα παρακολουθήσω τη διαδικασία με το εύλογο ενδιαφέρον κάθε πολίτη εφ’ όσον αποκτήσει ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο. Τα πολλά πήγαινε έλα δεν προοιωνίζουν κάτι τέτοιο. Οψόμεθα.» Πω πω, καλά δεν έχει αλλά… δεν θέλει και να έχει; Να δεις που ούτε καλημέρα θα λέει στον Παναγιώτη!

-Τα μεγάλα μέσα χρησιμοποίησε ο κυρ Γιάννης μπας και λήξουν οι καταλήψεις και περάσει ο προϋπολογισμός του δήμου στις επόμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Μέχρι και ότι δεν θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι είπε… Βρε ο επιχειρηματίας -δήμαρχος ξέρει που πρέπει να χτυπήσει για να πονέσει τον εργάτη!

-Όλη τη «λάντζα» κάνει ο γενικός γραμματέας Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κοκκόρης και καλή κουβέντα δεν ακούει από φίλους και αντιπάλους, επειδή δεν βάζει την τελική υπογραφή στα επίσημα έγγραφα των συναρμόδιων υπουργείων… Α ρε γραφειοκρατία, κι εδώ (τον) νικάς!

-Φαγώθηκαν με τον Τζιτζικώστα… Αναρωτιέμαι εδώ και μέρες στο  fb πότε ο Απόστολος εξεδήλωσε ενδιαφέρον για τη διαδοχή Ψωμιάδη και απάντηση δεν παίρνω. Δηλαδή γιατί να «καεί» τώρα, με την παράταξη… Ψωμιάδη και να μην κάνει τη δική του αργότερα ή ακόμη καλύτερα, γιατί να μην κατέβει στο δήμο όπου τον «Βλάχο» μπορεί να τον κοιτάξει στα ίσια ως «Βλάχος» που είναι και ο ίδιος; Άσε που μεταξύ μας, είναι πιο έντιμο ο Ψωμιάδης να διαδεχθεί τον Ψωμιάδη. (Άρα όπως λέει και η θειά μου η Σονίκα, το άλλο θα γίνει…).

-Ο δήμαρχος Μπίκος ανέλαβε δήμαρχος Χαλκηδόνας στα μισά του δρόμου, μόλις « τελείωσε» ο περιφερειάρχης Ψωμιάδης. Περίεργα παιχνίδια παίζει η ζωή και η πολιτική. Ο πρώτος είχε καταγγείλει τον δεύτερο, όταν βρίσκονταν κάτω από την ίδια στέγη στη νομαρχία Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα το «διαζύγιο» τους. Τώρα μόλις «ανέβηκε» ο ένας, «κατέβηκε» ο άλλος.

-Βέβαια ο Παναγιώτης θα τη βρει την άκρη. Με κάτι τέτοια δυναμώνει αυτός. Άσε που θα ξεκουραστεί κιόλας για να μετρήσει λάθη και παραλείψεις, δικά του και των συνεργατών του, που τόσο εύκολα εμπιστεύθηκε και τελικά… πλήρωσε. Θέλω όμως να δω τώρα, τι άλλοθι θα επινοήσει η Θεσσαλονίκη – χωρίς Ψωμιάδη και χωρίς Παπαγεωργόπουλο- για να μη βρει πάλι τη δική της άκρη…

Μελ. Καρ.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ