Αποχωρεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Χρυσοβελώνη;

xrysovelwni
Την ενόχλησή της για το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, δεν την ενημέρωσε για την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση πριν από τον ανασχηματισμό εξέφρασε η πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Χρυσοβελώνη ανέφερε πως δεν νιώθει δυσαρέσκεια για την απομάκρυνσή της από τη θέση της υφυπουργού, αλλά για το ότι δεν ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του κόμματός της, ως είθισται.
«Το έμαθα από την τηλεόραση. Δεν υπήρχε καμία απολύτως ένδειξη για την απομάκρυνσή μου», είπε, προσθέτοντας ότι δεν ήταν υποχρέωση του Πρωθυπουργού να την ενημερώσει, αλλά του κ. Καμμένου.
Όπως ανέφερε, στην τελευταία επικοινωνία τους πριν από τον ανασχηματισμό τής είπε «τίποτα δεν αλλάζει, μην ανησυχείς όλα καλά».
«Είχα εμπιστοσύνη στην κρίση του, δεν έκανα απολύτως καμία παρέμβαση, δεν του τηλεφώνησα, δεν τον πίεσα για να παραμείνω στο υπουργικό σχήμα όπως ενδεχομένως έπραξαν μερικοί άλλοι», πρόσθεσε.
Η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε πως δεν είχε καμία συνομιλία με τον κ. Καμμένο μετά από τον ανασχηματισμό, ενώ ερωτηθείσα αν σκοπεύει να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες απάντησε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει λάβει καμία απόφαση.
«Αυτή τη στιγμή δεν έχω πάρει καμία απολύτως απόφαση, ποτέ στη ζωή μου δεν λειτουργώ εν θερμώ», είπε, συμπληρώνοντας πάντως ότι «η παραμονή κάποιου σε ένα κόμμα προϋποθέτει να το θέλει και η άλλη πλευρά» καθώς και ότι «το τανγκό είναι ένας χορός που θέλει δύο».
Ερωτηθείσα αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση να ενταχθεί σε άλλο κόμμα, η πρώην υφυπουργός απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως σκέψη για οπουδήποτε αλλού, ούτε με ζήτησε κάποιος άλλος».