Τώρα και στα ΑΕΙ!

xrush-avgh-mhnuseisΤους εκπροσώπους τους θα κληθούν να αναδείξουν την επόμενη Τετάρτη οι φοιτητές στα ελληνικά Πανεπιστήμια μέσω των φοιτητικών εκλογών.

Σύμφωνα  με την Καθημερινή, τα ψηφοδέλτια της παράταξης είναι έτοιμα να εμφανιστούν σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, ενώ τα μέλη της Χρυσής Αυγής παρουσιάζουν έντονη κινητικότητα στο Ρέθυμνο και την Ιεράπετρα, όπου έχουν έδρα πανεπιστημιακά τμήματα και ΤΕΙ. Εκεί φέρεται να γίνεται και προετοιμασία, με αφίσες και ονόματα φοιτητών, που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις φοιτητικές εκλογές.

Σε εμβληματικές επίσης σχολές της Αθήνας, υπάρχει πρόθεση η Χρυσή Αυγή να κάνει την εμφάνισή της στις εκλογές, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί εάν τελικά θα υπάρξει και ψηφοδέλτιο, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής με τον μανδύα του ανεξάρτητου.

Η δύναμη που παρουσίασε το κόμμα στις τελευταίες εκλογές αποτυπώνεται και στις τάξεις της νεολαίας. Στο ίδιο πλαίσιο, εκπρόσωποι παρατάξεων κομμάτων της Αριστεράς, που μίλησαν στην εφημερίδα, θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να αλιεύσει ψήφους από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ…