Κιλτίδης:«Του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να του αναγνωρισθεί η συνέπεια και στην Ντόρα Μπακογιάννη η γενναιότητα για τις πολιτικές θέσεις τους. Είτε συμφωνείς , είτε διαφωνείς»

Την πρώτη του συνέντευξη  σε WEB- TV του Κιλκίς έδωσε ο Κώστας Κιλτίδης , από τη στιγμή που εξέφρασε την πρόθεσή του να επιστρέψει πολιτικά στο Κιλκίς . Συναισθηματικά φορτισμένος δήλωσε , ότι έφυγα από το Κιλκίς όταν έφυγα από την Ν. Δ. Το Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψα ως στρατιώτης στη Ν. Δ. Και γι αυτό σκέφθηκα την επιστροφή εκεί που » χρωστάω». Στο Κιλκίς που τιμήθηκα και αγωνίστηκα να ανταποκριθώ . Φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στον Κώστα Μητσοτάκη. Χωρίς περιστροφές μας θύμισε τον άνθρωπο και πολιτικό Κώστα Κιλτίδη .
Τον ιδεολόγο και αγωνιστή των συγκρούσεων και αναζητήσεων. Μπορεί  να μη ψήφισα κανένα μνημόνιο ή μεσοπρόθεσμο , αλλά δεν ανήκω στους λεγόμενους αντιμνημονιακούς ή της δραχμής. Φώναξα για τη σωτηρία της Πατρίδος και της αξιοπρέπειας των πολιτών. Ανέφερε τη στιγμή που με το Κυριάκο Μητσοτάκη ήθελαν να ψηφίσουν το πρώτο μνημόνιο για να πορευθούμε όλοι μαζί και την ευθύνη που ανέλαβε τότε η Ντόρα Μπακογιάννη  με την επικείμενη διαγραφή της.
Του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να του αναγνωρισθεί η συνέπεια και στην Ντόρα Μπακογιάννη η γενναιότητα για τις πολιτικές θέσεις τους. Είτε συμφωνείς , είτε διαφωνείς. Η σκέψη μου είναι στο Κιλκίς, που έχει κοινή ζωή με τη Θεσσαλονίκη, αν κάποιοι πιστεύουν στην παρουσία μου  , με ότι σημαίνει αυτό. Συνεχίζω το έργο μου για τον αγροδιατροφικό τομέα της ΠΚΜ  και βλέπουμε , κατέληξε.