, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Με… παπα-ΠΑΟΚ και Λεβέντη έκοψε πίτα ο Θεσσαλονικιός Αριστείδης Φωκάς!

Παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και με φόντο τη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας έκοψε χτες Κυριακή 15/1 την πίτα του πολιτικού του γραφείου ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς.
Απευθυνόμενος στους εκατοντάδες φίλους της Ένωσης Κεντρώων που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε τα εξής: «Η χώρα βιώνει δύσκολες στιγμές και ίσως να οδηγηθεί σε εκλογές. Εξαρτάται, όμως, από αστάθμητους παράγοντες. Όλοι θα προτιμούσαμε να γίνουν οι εκλογές μετά τις 20 Μαρτίου, με σταυρό, για να αποφασίσει η κοινωνία. Και να γίνουν, όμως, εκλογές, το αποτέλεσμα θα είναι άκαρπο, καθώς το σχήμα που θα προκύψει θα έχει και πάλι ισχνή πλειοψηφία. Εγώ δε θα δώσω καμία ψήφο εμπιστοσύνης στην οικογένεια των αποστατών. Και ο γιος δίνει στέγη σε αποστάτες. Ένας πρώην βουλευτής μας», συνέχισε, «περιφέρει μία έδρα που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων και την παζαρεύει με το ΠΑΣΟΚ, εξυπηρετώντας τη ΝΔ με την οποία το ΠΑΣΟΚ θα συνεργαστεί για το σχηματισμό κυβέρνησης. Οι δικοί μας βουλευτές είναι παρουσία ενότητας και σύγκλισης».
Την πίτα ευλόγησε ο γνωστός για το τιτάνιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο π. Χρήστος Μήτσιος, πρόεδρος του Σωματείου: Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς- Γέροντας Παΐσιος, στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε και το φλουρί.
Στο χαιρετισμό του ο π. Χρήστος μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Αριστείδη Φωκά, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους εκλεκτότερους ανθρώπους που έχει γνωρίσει. «Έχει προσφέρει τόσο πολλά και αθόρυβα στο ταπεινό μας έργο. Πολλές φορές με εκπλήσσει πόσο καθαρή είναι η καρδιά και η σκέψη του. Είμαι περήφανος που τον έχω φίλο. Ο αρχηγός πρέπει να αισθάνεται τιμή που είναι στο κόμμα του. Να βοηθήσουμε όλοι αυτός ο τόπος να βρει ξανά το βηματισμό του, τον πολιτισμό, τις αρχές και τις αξίες του», επισήμανε.
Από την πλευρά του ο Αριστείδης Φωκάς αφού ευχήθηκε το 2017 να είναι χρονιά αναγέννησης για την Ελλάδα και απελευθέρωσης της από τα δεσμά της μιζέριας και της εσωστρέφειας, κάλεσε σε συστράτευση και σε εγρήγορση, ώστε η Ένωση Κεντρώων να εκφράσει σύντομα τη σκέψη και τις αγωνίες ακόμη περισσότερων πολιτών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στην Α’ Θεσσαλονίκης Ιωάννης Σαρίδης, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος, οι πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων Κωνσταντίνος Γκόγκος, Ιωάννης Βαλερής, Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας και Άγγελος Κούτουλας.
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.