, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ντόρα Μπακογιάννη: "Σήκω πάνω γιατί χρειαζόμαστε…"

Με τρεμάμενη φωνή και μεγάλη συναισθηματική φόρτιση αποχαιρέτησε η Ντόρα Μπακογιάννη τον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Κατά τον επικήδειο λόγο της, στα Χανιά, λίγο πριν την ταφή, ο Ντόρα Μπακογιάννη ευχαρίστησε τον πατέρα της για όσα προσέφερε.
«Σήμερα εδώ δεν είμαστε για να μιλήσουμε για την πολιτική, για όλα εκείνα τα σωστά που είπες και έκανες, αλλά για να σου πούμε το μεγάλο ευχαριστώ και το πικρό αντίο», ανέφερε.
«Σε ευχαριστούμε για την ανθρωπιά σου, τη λεβεντιά σου, για την καλοσύνη, σε ευχαριστούμε που μας έμαθες να αγαπάμε την Κρήτη, που μας δίδαξες να τιμάμαι τις φιλίες μας, τον λόγο μας, το χρέος και την ευθύνη μας. Σε ευχαριστούμε για την αισιοδοξία σου, την πίστη σου ότι τελικά όλα θα πάνε καλά, για τον τόπο πέρα και πάνω και πάνω από όλα. Όταν σου είπα πριν λίγες μέρες πως η χώρα δεν πάει καλά, μου είπες να έχω πίστη στους Έλληνες, πως εσύ τους ξέρεις, ότι η Ελλάδα θα ξανασηκωθεί (…) Πού όμως τώρα να βρω τη δύναμη να σε αποχαιρετήσω (…) Σήκω πάνω γιατί χρειαζόμαστε λίγο ακόμη, ίσα να μας βγάλεις πάλι στο ξέφωτο, γιατί άδειασε ο τόπος (…)», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.