, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι συναντήσεις και οι ζυμώσεις Βούγια με φόντο… το δήμο Θεσσαλονίκης!

Την πρώτη του εμφάνιση στον λαό της Θεσσαλονίκης ως… υποψήφιος δήμαρχος αναμένεται να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Βούγιας. Σημειώνεται πως και στο παρελθόν ο κ. Βούγιας διεκδίκησε το δημαρχιακό θώκο.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός του ιδίου κόμματος το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις συναντήσεις του με στελέχη και φίλους που στηρίζουν μια ενδεχόμενη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές το 2019 ως επικεφαλής συνδυασμού.
Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μπαζάρ στην πλατεία Άθωνος, ενώ μαθαίνουμε πως μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιήσει μια νέα συνάντηση με τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου να συζητήσουν τόσο το όνομα του συνδυασμού όσο και τις προτάσεις του για τη Θεσσαλονίκη.
Σκοπός είναι η διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης το Φθινόπωρο, πιθανότητα τον Νοέμβριο στο Ολύμπιον (σήμα κατατεθέν της πόλης) στη οποία ο κ. Βούγιας θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την επόμενη ημέρα της πόλης. Από συνεργάτες του πληροφορούμαστε ότι θα αναφερθεί σε καλές πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν και να κάνουν την καθημερινότητα των πολιτών καλύτερη.
Βέβαια, ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα την υποψηφιότητά του παρά μόνο μέσω facebook ενώ σε συναντήσεις του με δημοσιογράφους δηλώνει διαθέσιμος και πρόθυμος να ηγηθεί συνδυασμού.
Έχει πραγματοποιήσει επαφές με πρώην αιρετούς και νυν δημοτικούς συμβούλους αλλά και κομματικά στελέχη κυρίως του ΠΑΣΟΚ με τους οποίος συζητά τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του.
Βαγγέλης Στολάκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.