, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι χαλαρές βουτιές του Τσοχατζόπουλου στην ιδιωτική πισίνα

Όλα συμβαίνουν σε ιδιωτική πισίνα του Χαλανδρίου. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος παίρνει ανάσες δροσιάς και φυσικά είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητος. Όταν είχε αποφυλακιστεί, τον περασμένο Μάη, είχε δηλώσει πως η υγεία του δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά 2,5 μήνες μετά σίγουρα δείχνει πιο δυνατός.

Το πρώην μεγαλοστέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, απελευθερωμένο από πολιτικές και ποινικές έννοιες, μπορεί να απολαμβάνει τα μπάνια του μαζί με στενούς συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ξεκινήσει εντατική θεραπεία, προκειμένου να αποκαταστήσει την οδοντοστοιχία του, αφού μέσα στη φυλακή και λόγω της βεβαρημένης υγείας του, υπέστη φθορές, ενώ έχει χάσει αρκετά από τα δόντια του.
Τον πρώην υπουργό κουράρει ο Κωνσταντίνος Λάγιος, ο οποίος θεωρείται κορυφαίος ενδοδοντολόγος, με περγαμηνές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, καθώς είναι οικογενειακός γιατρός του κ. Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη. Για την ώρα πάντως προέχουν τα μπάνια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.