, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρωτοβουλία Βούλας Πατουλίδου για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του δηµοτικού κολυµβητηρίου Χαλκηδόνας

Η βελτίωση των εγκαταστάσεων του δηµοτικού κολυµβητηρίου Χαλκηδόνας βρέθηκε στο επίκεντρο της πρόσφατης συνάντησης της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου και του δηµάρχου Χαλκηδόνας Ιωάννη Τσουκνιδά µε τον υφυπουργό αθλητισµού Γιώργο Βασιλειάδη.
Συγκεκριµένα, η κ. Πατουλίδου και ο κ.Τσουκνιδάς επισκέφτηκαν τον κ. Βασιλειάδη, στο γραφείο του στην Αθήνα, προκειµένου να εξασφαλίσει ο δήµος χρηµατοδότηση ύψους 1.600.000 ευρώ, έτσι ώστε να πραγµατοποιηθούν οι αναγκαίες παρεµβάσεις στο δηµοτικό κολυµβητήριο. Η βελτίωση των εγκαταστάσεων αποτελεί ένα πάγιο αίτηµα του δήµου και των κατοίκων του, αφού το κολυµβητήριο εξυπηρετεί µε την, ολυµπιακών διαστάσεων, πισίνα του όχι µόνο τους κατοίκους του δήµου αλλά και άλλων γειτονικών Περιφερειακών Ενοτήτων.
Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης µετά το πέρας της συνάντησης µε τον κ. Βασιλειάδη, τόνισε τα εξής: «Σε συνεννόηση µε το δήµαρχο Γιάννη Τσουκνιδά, ανέλαβα την πρωτοβουλία να επιδιώξουµε από κοινού συνάντηση µε τον κ. Υφυπουργό. Η βελτίωση των εγκαταστάσεων του κολυµβητηρίου του δήµου Χαλκηδόνας αποτελεί έργο κοµβικής σηµασίας για όλους µας. Ο κ. Βασιλειάδης µας άκουσε µε προσοχή και ευελπιστούµε να ανταποκριθεί στο αίτηµά µας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε αγαστή συνεργασία µε όλους τους δήµους, προσπαθεί να αναδείξει τοπικά θέµατα που απασχολούν τους συµπολίτες µας, συνδράµοντας µε όποιον δυνατό τρόπο στην επίλυσή τους».
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.