, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δράμα: «Πλακώνονται» στον ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο δήμαρχο

Άνω κάτω έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα, μετά την απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Χαρακίδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στον δήμο Δράμας.

Συγκεκριμένα, τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκουν στη σφαίρα επιρροής του βουλευτή Δράμας Γιώργου Καραγιαννίδη, προώθησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης τη στήριξη στην υποψηφιότητα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, βρίσκοντας «σανίδα σωτηρίας» στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο κ. Χαρακίδης στις δημοτικές εκλογές του 2010 συμμετείχε ως ο επίσημος «πράσινος» υποψήφιος.

Με αυτή την απόφαση δεν συμφώνησε η πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σημαντικοί παράγοντες της περιοχής εξέφρασαν ρητά την αντίρρησή τους στην απόφαση του οργάνου, αντιπαραθέτοντας την υποψηφιότητα του Στέργιου Ηλιόπουλου, ο οποίος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε εξασφαλίσει την στήριξη της Κουμουνδούρου.

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.