, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο κοντός εκδότης που προσπαθεί να… ψηλώσει με αθλιότητες και λασπολογία

Συνηθισμένος σε προβοκατόρικα και αποπροσανατολιστικά δημοσιεύματα λάσπης, ο εκδότης των «Παραπολιτικών» δεν μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία του «φαινομένου Μανώλη Πετσίτη».
Η κοινωνική σχέση του εκδότη του «Παρασκηνίου» Νίκου Καραμανλή με τον «συμμαθητή του Παππά» έδωσε αφορμή στον κ. Κουρτάκη να αναπτύξει στα «Παραπολιτικά» ένα ευφάνταστο, γεμάτο… φήμες, σενάριο περί ενδεχόμενων σχέσεων του κ. Πετσίτη με επανέκδοση της «Νέας Απογευματινής» και ύπαρξης κυβερνητικού σχεδίου… «Δούρειου Ίππου». Ο στόχος βεβαίως δόλιος και προφανής.
Να πληγούν το ήθος και η αξιοπιστία του Νίκου Καραμανλή, τον οποίο και «στοχοποιεί» με ευφάνταστα δημοσιεύματα, σε μια χρονική περίοδο μάλιστα «βολική» (Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας) για τους σχεδιασμούς και τα συμφέροντά του. Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο «κοντός εκδότης» χρησιμοποιεί άθλιες μεθόδους για να… ψηλώσει. Δυστυχώς γι’ αυτόν, θα παραμείνει «κοντός».
Στο παρελθόν, το ίδιο είχε κάνει και με κορυφαία στελέχη της ΝΔ , όπως ο νυν πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης και προσφάτως ο Κώστας Μπακογιάννης κ.ά., εναντίον των οποίων είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση.
Το ότι μετά έσκυψε και «έγλειψε την ουρά» του και τώρα «το παίζει» τιμητής είναι κι αυτό μέσα στα… ανεξήγητα σχέδιά του, για τα οποία οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τον λόγο και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Όπως… ανεξήγητο είναι και το πώς ένας «χωρίς ούτε ένα ευρώ κατάθεση στην τράπεζα», όπως ισχυριζόταν, δημοσιογράφος κατάφερε να γίνει εκδότης. Θέλουμε να πιστεύουμε –και το πιστεύουμε– ότι οι πρακτικές που ακολουθεί δεν βρίσκουν σύμφωνο τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του Ομίλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στον οποίο εξάλλου μόνο κακό προξενούν οι τακτικές αυτές του φίλου-υπαλλήλου του. Καιρός όμως να συνέλθει ο μικρός το δέμας εκδότης, που χρησιμοποιεί άθλιες μεθόδους για να ψηλώσει… Γιατί, έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα του, μια και γνωρίζουμε τον βίο και την πολιτεία του πολλά χρόνια πριν.
Όπως δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα Παρασκήνιο που κυκλοφόρησε στις 22/12

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.