, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Κ. Σημίτης στη Θεσσαλονίκη

Το όνομα   του αναφέρεται συχνά  στα πολιτικά τοκ σόουζ και πολλά κατά καιρούς του καταμαρτυρούνται  για την πορεία  της Ελλάδας προς στο χείλος   της χρεοκοπίας, αλλά και  για τη διαφθορά στην πολιτική ζωή του  τόπου.

Ο ίδιος έχει αποφύγει επιμελώς να απαντήσει όπως έχει αποφύγει και τις δημόσιες εμφανίσεις. Αυτά  έως τώρα. Διότι  ο  τέως πρωθυπουργός  Κώστας Σημίτης, θα  βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και θα είναι  ο κεντρικός  ομιλητής σε εκδήλωση με  θέμα «Τέρμα στην αποτελμάτωση της χώρας».  Η εκδήλωση οργανώνεται  από το Δίκτυο  Σύγχρονων Δημοκρατών και θα πραγματοποιηθεί στο  ξενοδοχείο «Capsis» στις επτά το απόγευμα.

Μάλιστα  οι πληροφορίες λένε  ότι αποδέχτηκε με μεγάλη  χαρά  την πρόσκληση  των οργανωτών. Τι θα πρέπει να περιμένουμε; Σίγουρα την δική  του άποψη, ας πούμε  πολιτική πλατφόρμα, για την επόμενη  μέρα της χώρας μετά τα μνημόνια. Και είναι πολύ πιθανό εμβόλιμα  να δώσει κάποιες απαντήσεις  στους επικριτές του. Τουλάχιστον στο παρελθόν αυτή την πρακτική ακολουθούσε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.