, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χυδαία επίθεση στον Κ. Μπακογιάννη από κουκουλοφόρους

Κουκουλοφόροι το απόγευμα της Πέμπτης εκτόξευσαν χυδαία συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους, όπου έδωσε το παρών ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Λίγη ώρα αργότερα ο Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στο συμβάν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους».
Αναλυτικά η ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων:
«Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.