, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Όχι» Μαγκριώτη σε Μπόλαρη – Βερναρδάκη

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στα κεντρικά  γραφεία του ΚΙΝΑΛ στην Αθήνα, για τη συμμετοχή του  πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μαγκριώτη, αλλά και άλλων στελεχών του ΚΙΝΑΛ Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία του υφυπουργού εξωτερικών  Μάρκου Μπόλαρη και του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη.
Στην εκδήλωση που έγινε σε ξενοδοχείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης παραβρέθηκαν  στελέχη της κεντροαριστεράς με θέμα  τη μάχη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  Στο προσκλητήριο συστράτευσης για ένα κοινό αγώνα ΣΥΡΙΖΑ, στελεχών του ΠΑΣΟΚ , αλλά και γενικότερα ανθρώπων που πρόσκεινται στην κεντροαριστερά που απηύθυνε ο κ. Μπόλαρης έγινε στην ουσία πρόταση στο Γιάννη Μαγκριώτη να ηγηθεί αυτού του σχήματος. Ο κ. Μαγκριώτης αρνήθηκε κατηγορηματικά και απέκλεισε  την υποψηφιότητά τους ως περιφερειάρχης, καθώς δεν θέλει να πάει, όπως είπε κόντρα στο ΚΙΝΑΛ, που ήδη έχει δήλωση στήριξη στην υποψηφιότητα του Χρήστου Παπαστεργίου. Τόνισε όμως  πως αν υπάρχει συμφωνία τελικά για την περιφέρεια, θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία και για το δήμο Θεσσαλονίκης. «Δεν μπορεί να τα βρούμε στην περιφέρεια και στο δήμο να σκοτωνόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στο πλαίσιο αυτής της τοποθέτησης την επόμενη της εκδήλωσης ο  Χρήστος Παπαστεργίου συναντήθηκε με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και το πρότεινε συνεργασία δυνάμεων της κεντροαριστεράς για το δήμο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.