10:45, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Αποστομωτική απάντηση του Θ. Πλεύρη στον Π. Πολάκη

Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν δίστασε για μικροπολιτικούς λόγους να αφήσει υπαινιγμούς για το πόθεν έσχες του Θάνου Πλεύρη, καθώς σε αυτό ρητώς αναγράφεται ότι οι όποιες μεταβολές στην περιουσιακή του κατάσταση οφείλονται στην κληρονομιά που απέκτησε μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του πριν από δύο χρόνια σε τροχαίο.

Η ανάρτηση στο Διαδίκτυο του αψύ Σφακιανού, ο οποίος διερωτήθηκε πώς τα ακίνητα του υπουργού από 4 έγιναν 32 και οι καταθέσεις του από 323.000 έφθασαν τις 452.000, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής έδωσε τη δέουσα απάντηση στον πρώην αναπληρωτή υπουργό.

«Ειλικρινά, σας μιλώ μέσα από την καρδιά μου, μακάρι να ζούσε η μητέρα μου να μην την είχε χτυπήσει το αμάξι και να μην είχα αυτά τα ακίνητα. Δεν περιμένω από τον κ. Πολακη να σεβαστεί τη μητέρα μου, εδώ δεν σεβάστηκε τη δική του μητέρα που είχε βάλει σε αντιδικία», είπε συγκινησιακά φορτισμένος ο Θ. Πλεύρης, καλώντας τον Π. Πολάκη να σταματήσει να είναι λασπολόγος.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL