19:54, Πέμπτη
26 Μαΐου 2022

“Αστερόκοσμος” σε… 27.000 τετραγωνικά μέτρα!

ASTERIA

 

Φωτορεπορτάζ Σάββας Αυγητίδης

Το πιο λαμπρό Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, ο Αστερόκοσμος, ανοίγει τις «πύλες» του στις 17:00 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του για να το απολαύσουν και να περιηγηθούν στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Ο Αστερόκοσμος, που φιλοξενείται σε 27.000 τ.μ. στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα προσελκύσει επισκέπτες απ΄ όλη τη χώρα και τα Βαλκάνια, ενώ θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2015.

Η γενική είσοδος στον Αστερόκοσμο (ατομικό εισιτήριο) κοστίζει 7 ευρώ και περιλαμβάνει επίσκεψη σε όλο το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, απεριόριστη χρήση 18 μηχανοκίνητων παιγνιδιών στο Λούνα-Παρκ, 2 παγοδρομίων, συμμετοχή σε 15 δημιουργικά εργαστήρια και καθημερινές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και θεάματα (θεατρικές διαδραστικές παραστάσεις, ακροβατικά, θέατρο σκιών, παιγνίδι, συναυλίες, χοροί κ.α.).

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της ΔΕΘ-HELEXPO για την εφαρμογή μίας ελκυστικής τιμολογιακής πολιτικής με αποδέκτη κατά προτεραιότητα την οικογένεια, το εισιτήριο για οικογένειες 4 ατόμων ορίστηκε στα 20 Ευρώ, ενώ υπάρχει δωρεάν είσοδος για παιδιά ύψους μέχρι ένα μέτρο (δεν ισχύει για ομαδικές επισκέψεις φροντιστηρίων και σχολείων).