15:08, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Γνωστοί Θεσσαλονικείς το έριξαν έξω για… καλό σκοπό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 
Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Mistral Seaside bar, γράφτηκε ο επίλογος του 2ου φιλανθρωπικού τουρνουά “Mistral Seaside Bar Tennis Open”, που πραγματοποιήθηκε στον Όμιλό Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης από τις 29 Αυγούστου έως και τις 21 Σεπτεμβρίου μονοπωλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, το τενιστικό ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη.
24 μέρες αγώνων (3 περισσότερες λόγω κακών καιρικών συνθηκών), 295 συμμετέχοντες!!! Χωρίς νικητές και ηττημένους. Ήταν όλοι νικητές γιατί κατάφεραν όλοι μαζί να συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό αυτού του τουρνουά. Και η νίκη αυτή είναι υψίστης σημασίας και πάνω από κάθε αγωνιστικό αποτέλεσμα, το οποίο χρειάστηκε απλά για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Ήταν όλοι εκεί, συμμετέχοντες στο τουρνουά αλλά και όχι μόνο, για να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους προς το Χαμόγελο του παιδιού και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον σκοπό για τον οποίο πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση αυτή.
Ο ιδιοκτήτες του Mistral Seaside bar και οι συνεργάτες τους επιμελήθηκαν το σκηνικό και τη διαδικασία απονομής των επάθλων με κάθε λεπτομέρεια. Ένας – ένας οι νικητές, υπό τις επευφημίες των παρευρισκομένων, διέσχιζαν την ασφυκτικά γεμάτη  αίθουσα, προκειμένου να βρεθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των απονομών και να πανηγυρίσουν, αγκαλιά με τους αντιπάλους τους, την κατάκτηση του τροπαίου τους.
Η βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο μπουφέ, με συζητήσεις περί αγώνων που είχαν χαθεί οριακά ενώ θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί. Κοινή διαπίστωση, η ζωγραφισμένη επιθυμία στα πρόσωπα όλων για επανάληψη μιας τέτοιας διοργάνωσης για 3η χρονιά.
12 Νίκος Ίραντος, Χρήστος Ιωαννίδης της Mercedes - Benz M. Ιωαννίδης ΑΒΕΕ, Γιώργος Κριτσιάνης 11 Η Κατερίνα Ιωαννίδη της Mercedes - Benz Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕΕ με τον Δημήτρη Γκάσιο 10 Ο πρόεδρος του Ο.Α.Θ Δημήτρης Σταματιάδης με τους Μάριο Μιχαηλίδη & Σάββα Παναγιωτίδη 9 Νατάσα Ρέκου, Αθηνά Κοπανίτσα, Σύλια Μαραγκού (του ταξιδιωτικού γραφείου MAZI), Γιούλη Τσουχνένκο 5 Η Χριστίνα Τζελέπογλου με τον ιδιοκτήτη του Mistral bar Νίκο Σία 13 Ο Στέργιος Μπάκας της ALMECO με τους Παναγιώτη Ζαννέτο, Γρηγόρη Παπαδόπουλο & τον Δ-ντη αγώνων του τουρνουά Νίκο Γαλατιανό 14 Ο Ηλίας Καραγιαννίδης της x-code με τους Μίνω Γεωργαλά, Σωτήρη Γκράτσιο, Νίκο Γαλατιανό & Μιχάλη Πουρνάρη