11:04, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Η καλλονή που “τράβηξε μαχαίρι” στο σύντροφο της…

Υπό κράτηση βρίσκεται από χτες το βράδυ η καυτή τηλεπερσόνα της Γαλλίας, Ναμπίλα Μπενάτια, επειδή μαχαίρωσε τον αρραβωνιαστικό της ουκ ολίγες φορές στο θώρακα και το λαιμό.Ο αρραβωνιαστικός της σέξι Ναμπίλα, Τομάς Βεργκάρα, νοσηλεύεται και ενώ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο Tομάς νοσηλεύεται στην εντατική και σήμερα το πρωί, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, η οποία φαίνεται να πήγε καλά και να διέφυγε τον κίνδυνο. Μέχρι στιγμής, ο Τομάς δεν έχει δηλώσει τίποτα στις αρχές, σχετικά με την ευθύνη που φέρει η αγαπημένη του για την κατάσταση της υγείας του. Τι μεσολάβησε όμως για να τον μαχαιρώσει η Ναμπίλα, αναρωτιέται το περιοδικό αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να υπήρξε σκηνή ζηλοτυπίας ανάμεσα στο ζευγάρι.

“Η Ναμπίλα, που έγινε πασίγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό της Γαλλίας με τη συμμετοχή της σε ριάλιτι, μαχαίρωσε τον αρραβωνιαστικό της πολλές φορές στο ύψος του θώρακα”, σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό επικαλούμενο τα όσα δήλωσε ο Τομάς στις γαλλικές αρχές.  Η Ναμπίλα, γεννημένη από Ιταλίδα μητέρα και Αλγερινό πατέρα, όταν συνελήφθη από τις αρχές είπε ότι τρεις άνδρες είχαν επιτεθεί στον αρραβωνιαστικό της έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Ωστόσο, αυτή η εκδοχή αμφισβητείται από τους αστυνομικούς καθώς έξω από το ξενοδοχείο δεν βρέθηκε ούτε μία κηλίδα αίματιος.

Ωστόσο, νομικές πηγές, υπό καθεστώς ανωνυμίας, υποστηρίζουν ότι , ανεξάρτητα από το αν θα κάνει μήνυση ο Τομάς στην αγαπημένη του ή όχι, η ποινή που μπορεί να της επιδικάσει το δικαστήριο, είναι από πέντε έως επτά χρόνια φυλάκιση. Το ύψος της ποινής σχετίζεται με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Τομάς, υποστηρίζουν δικηγόροι protothema.gr