Η Madonna «τα ψαλλε» στη Lady Gaga!

ImageHandler (2)

Δεν χάνει ευκαιρία η Lady Gaga, στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της και στις συνεντεύξεις της, να λέει πόσο θαυμάζει τη Madonna, η οποία αποτελεί και το πρότυπό της. Η βασίλισσα της ποπ όμως, δεν φαίνεται να εκτίμα εξίσου, την εκκεντρική σταρ. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνει κανείς, από ένα τραγούδι που φέρεται να διέρρευσε από την ακυκλοφόρητη δισκογραφική δουλειά της Madonna, με τίτλο «Two Steps Behind», σύμφωνα με την Daily Mail. Τους στίχους φέρεται να έχει υπογράψει η ίδια η 56χρονη σταρ, η οποία χαρακτηρίζει, την Lady Gaga, «μιμήτρια».

Η Μadonna τραγουδάει στο επίμαχο τραγούδι: «Είσαι μια μιμήτρια, πού είναι τα πνευματικά μου δικαιώματα; Είσαι όμορφο κορίτσι, αυτό το αναγνωρίζω / Αλλά το να κλέψεις τη συνταγή μου είναι μια άσχημη πόζα / Με μελέτησες αρκετά σκληρά; / Ποτέ δεν θα γίνεις – θες απλά να γίνεις εγώ / Σαν μια αδελφή διαταραγμένη, ποιος θα σε βοηθήσει; / Στη φαντασία σου μπορείς να τα προσπαθήσεις όλα / Αλλά δεν μπορείς να γίνεις σαν εμένα / Μπορεί να φαίνεσαι αληθινή και να ακούγεσαι αληθινή / Αλλά θα βρίσκεσαι πάντα δύο βήματα πίσω μου». 

Από τα πυρά της Madonna, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα φαίνεται ότι δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην σύζυγός της, Guy Ritchie. Σε ένα άλλο τραγούδι της, που φέρει τον τίτλο «Heartbreak City» η Madonna αναφέρει ότι τη «στοιχειώνει» η ανάμνηση της σχέσης τους και ότι αισθάνεται ότι τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει διασημότητα. «Μου είπες ότι ήμουν η βασίλισσά σου/Προσπάθησα να σου δώσω τα πάντα/ Και τώρα ζητάς την ελευθερία σου» λένε οι στίχοι του τραγουδιού.