18:36, Τετάρτη
29 Ιουνίου 2022

Η συνάντηση Κούπκα με… Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Σκοτ Ίστγουντ στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Μια διαφορετική συνάντηση είχε σήμερα ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Κούπκας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στον χώρο που γυρίζεται η ταινία «Tin Soldier», στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ ντε Νίρο.

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μια γνωριμία, εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ!

Και δεν ταξίδεψα στο Λος Άντζελες. συναντηθήκαμε εδώ στη Θεσσαλονίκη!

Στην πόλη μας χτυπά πλέον δυνατά η καρδιά της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας και ως Αντιδημαρχία Οικονομικών θα διευκολύνουμε με κάθε τρόπο την υλοποίηση τόσο σημαντικών πρότζεκτ», αναφέρει ο αντιδήμαρχος σε ανάρτηση που έκανε την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία με τον διάσημο ηθοποιό.

Ο κ. Κούπκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα οφέλη που έχει για την πόλη η πραγματοποίηση των γυρισμάτων μιας τόσο μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής λέγοντας ότι δημιουργούνται εκατοντάδες θέσεις εργασίας, ενισχύεται η τοπική οικονομία και σημειώνεται πολύ υψηλή προβολή της Θεσσαλονίκης. «Αυτά είναι πλεονεκτήματα που οφείλουμε να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε», τόνισε ο ίδιος.

Πάντως ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν ήταν ο μόνος σταρ που συναντήθηκε ο κ. Κούπκας. Στο σετ ήταν και ο  Σκοτ Ίστγουντ με τον οποίο ο αντιδήμαρχος είχε ένα σύντομο τετ α τετ και έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.