15:12, Σάββατο
29 Ιανουαρίου 2022

Μπρούσκο: Πότε ξεκινάει και τι θα γίνει στη συνέχεια

mprousko

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος γύρος της πετυχημένης σειράς “Μπρύσκο” στον ΑΝΤ1. Την είδηση ανακοίνωσαν οι συντελεστές της σειράς μέσα από το προφίλ του “Μπρούσκο” στο Facebook.

Μια γυναίκα βρίσκεται σε κίνδυνο. Δυο άνδρες θα κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν. Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στον νέο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1! Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 πλησιάζει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Σήφη, τη Μελίνα και τον Αχιλλέα, αλλά και στο ταξίδι στην Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ, όπου και εκεί κρύβεται ένας μεγάλος γρίφος.
Τα γυρίσματα στην εξωτική Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ θα τα παρακολουθήσουμε μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς. Πάντως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, γυρίσματα η παραγωγή δεν έκανε
Τα γυρίσματα στην εξωτική Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ θα τα παρακολουθήσουμε μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς. Πάντως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, γυρίσματα η παραγωγή δεν έκανε μόνο στο Πουκέτ, αλλά και σε ακόμα έναν παραδεισένιο προορισμό, στα μαγικά Πίπι Αϊλαντς!

mprousko2

Ο δεύτερος κύκλος του «Μπρούσκο» ξεκινάει από τη στιγμή που έπεσαν οι τίτλοι του τέλους πέρσι. Οι φήμες που ήθελαν τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου να αποφασίζουν η πρεμιέρα της σειράς να γίνεται με ένα μεγάλο βήμα μπροστά στον χρόνο δεν ευσταθούν. Στα τέσσερα πρώτα επεισόδια οι τηλεθεατές θα έχουν πάρει όλες τις απαντήσεις που περιμένουν για την απαγωγή της Μελίνας η οποία εξελίσσεται σε θρίλερ, για την εξέταση DNA του Διαμαντή και τη σύλληψη του Μάρκου. Μόλις το θρίλερ της απαγωγής λήξει και η Μελίνα επιστρέψει στην αγκαλιά του Αχιλλέα, εκείνος θα ζήσει την απόλυτη οικονομική καταστροφή. Τα λύτρα που ζήτησαν οι απαγωγείς τον έχουν λυγίσει και θα δούμε πως λύτρα οι απαγωγείς δεν ζήτησαν μόνο από τον Αχιλλέα! Το γεγονός θα τον φέρει σε σύγκρουση και με τον Ματθαίο, καθώς η εταιρεία τους θα κλονιστεί συθέμελα.
Το μίσος του Αχιλλέα για τον Σήφη μεγαλώνει, καθώς αρχικά θεωρεί πως ο Σήφης κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας. Φυσικά πίσω από όλα κρύβεται ο Πάτροκλος, ο οποίος όμως κατευθύνεται από άλλον, που είναι και ο εγκέφαλος αυτής της ιστορίας. Η Δάφνη φέρνει στον κόσμο το μωρό της, την ώρα που ο Μάρκος συλλαμβάνεται! Από το μαιευτήριο την παίρνει σπίτι ο Παύλος Γιαννακάκης, ο οποίος θα σώσει τελικά τον Μάρκο.
Ο Παύλος Γιαννακάκης αποφασίζει να αναστήσει μέσα από τις στάχτες του το οινοποιείο. Κάνει ,λοιπόν, ένα μεγάλο γλέντι με όλους τους εργάτες του και τους ανακοινώνει πως το οινοποιείο θα συνεχίσει να υπάρχει!
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Διαμαντή, αφού περάσει το σοκ της είδησης πως ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος είναι αδέλφια, αποφασίζει να διεκδικήσει και πάλι τη «Δάφνη». Είναι διατεθειμένος να δεχτεί ακόμα και το παιδί του Μάρκου… Τέλος, και η Αναστασία θα τα περάσει δύσκολα, αφού η σχέση της με τον Ματθαίο δοκιμάζεται. Ωστόσο, δεν αυτοκτονεί, όπως γράφτηκε και ακούστηκε έντονα.

mprousko 1

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο», Θεοχάρης Ιωαννίδης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου που κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες.

«Η Βάνα Δημητρίου μάς άφησε με ερωτηματικά και κενά. Οπότε θα έρθουν οι απαντήσεις σε όλα αυτά. Στα κίνητρα του «Πάτροκλου», στο γιατί αποφάσισε να απαγάγει τη «Μελίνα», ποιοι κρύβονται τελικά από πίσω… Όλα αυτά θα δούμε. Ο Πάτροκλος θέλει να πάρει το αίμα του πίσω γιατί καμία «συ¬γνώμη» δεν μπορεί να κλείσει τις πληγές του παρελθόντος. Είναι ένα τραυματισμένο παιδί και ο κόσμος, με τον οποίο μιλάω, μου δείχνει ότι τον συμπαθεί πολύ. Εμένα μου αρέσει ο «Πάτροκλος», γιατί ταυτίζεσαι μαζί του. Λες «την έχω φάει πολύ άσχημα και τώρα παίρνω την εκδίκησή μου!». Ο «Πά¬τροκλος» πρέπει να είναι Σκορπιός, σαν εμένα», λέει στοDown Town Κύπρου.

Ήδη από το τρέιλερ φαίνεται ότι η συνέχεια του σίριαλ θα είναι ενδιαφέρουσα.

mprousko 55

Ο Πάτροκλος να κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας, όπως όμως θα δούμε στη συνέχεια, υπάρχει «εγκέφαλος» που διοργάνωσε την όλη «επιχείρηση». Και ενώ οι υποψίες όλων πέφτουν αρχικά στον Σήφη και στη συνέχεια στην Ευρυδίκη, θα αποκαλυφθεί πως υπάρχει και τρίτο πρόσωπο , το οποίο κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας. Στο μεταξύ, η Δάφνη βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό της μετά τη σύλληψη του Μάρκου. Κι ενώ τόσο η ίδια όσο και ο περίγυρος της θεωρεί ότι ο Μάρκος είναι τελειωμένη υπόθεση, ο Παύλος Γιαννακάκης, όχι μόνο αποφασίζει να τον βοηθήσει, αλλά τον αποφυλακίζει και στη συνέχεια του προτείνει να συνεργαστούν και επαγγελματικά. Αυτή η σύμπραξη , δεν αρέσει καθόλου στον Σήφη και δημιουργεί νέα ρήξη στη σχέση τους. Στο μεταξύ, τα αποτελέσματα του DNA φθάνουν στα χέρια του Διαμαντή και συνειδητοποιώντας πως έχει δυο γιους, τον Νεκτάριο και τον Πάτροκλο, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Όταν το μυστικό αποκαλυφθεί, θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, κυρίως από τον Νεκτάριο, που θα στραφεί εναντίον όλων.
Εντυπωσιακά είναι τα γυρίσματα που έκανε το συνεργείο του “Μπρούσκο” στην Ταϊλάνδη και οι πρωταγωνιστές της σειράς ανέβασαν στις σελίδες τους στα social media αρκετές φωτογραφίες με χαρούμενες σκηνές στην εξωτική χώρα.
Τα γυρίσματα θα καλύψουν συνολικά μια εβδομάδα από τον νέο κύκλο της σειράς. Ωστόσο δεν θα τα δούμε στην έναρξη του δεύτερου κύκλου.

Η αρχή της σειράς θα αφιερωθεί στη λύση του μυστηρίου με την απαγωγή της Μελίνας από τον Πάτροκλο. Ο Ανδρέας θα προσπαθήσει να ελευθερώσει την αγαπημένη του και μετά θα ακολουθήσει το μυθικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη για τον μήνα του μέλιτος.

Πάντως τα γυρίσματα στην Ταϊλάνδη δεν ήταν και τα πιο εύκολα, αφού επικρατούσαν μουσώνες, γεγονός που ταλαιπώρησε τους πρωταγωνιστές και το συνεργείο.